Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

21045 LEGO Architecture Trafalgar Square

€ 99.90
Varastossa
Ikäsuositus: 12+
Koostuu: 1197
Mitat: 35,4*19*9
Koodi: 21045

 Rakenna LEGO® palikkaversio yhdestä maailman kuuluisimmasta aukiosta. Lontoon sydämessä sijaitseva Trafalgar Square nimettiin lordi Horatio Nelsonin kunniaksi, kun hän oli voittanut Napoleonin laivaston vuonna 1805 Trafalgarin taistelussa. Tästä aukiosta on tullut suosittu turistikohde, ja siellä pidetään paljon poliittisia ja muita yhteiskunnallisia kokoontumisia. Tässä yksityiskohtaisessa LEGO toisinnossa on National Gallery ja sen tunnettu kupoli ja pylväsjulkisivu, neljän leijonan vartioima Nelsonin pylväs, aukion kuuluisat suihkulähteet ja neljä patsaiden jalustaa. Kun poistat National Galleryn takaosat, näet yksityiskohtaiset sisätilat, mukaan lukien palikoista rakennetun patsaan ja maalaukset. Mallin täydentävät sen reunoilla olevat puut, koristeelliset lyhtypylväät ja tienpätkät, joilla ajaa kaksi Lontoon kaksikerroksista bussia ja kaksi mustaa taksia. Ne vangitsevat tämän upean maamerkin ja yhden maailman dynaamisimman kaupungin syvimmän olemuksen.

Rakenna Trafalgar Square LEGO® Architecture -setin avulla!

Rakenna Lontoon historiallisiin maamerkkeihin kuuluvan aukion näköismalli LEGO® Architecture 21045 Trafalgar Square setillä. Trafalgar Square nimettiin lordi Horatio Nelsonin kunniaksi, kun hän voitti Napoleonin laivaston vuonna 1805. Aukio on suosittu turistikohde, ja siellä järjestetään paljon poliittisia ja muita yhteiskunnallisia kokoontumisia. Tähän yksityiskohtaiseen LEGO näköismalliin sisältyy National Gallery kupoleineen ja pylväsjulkisivuineen, neljän leijonan vartioiman Nelsonin patsas, aukion kuuluisat suihkulähteet ja neljä patsaiden jalustaa. National Gallery -rakennelman takaosat voi poistaa, jolloin näkyviin tulevat yksityiskohtaiset sisätilat palikoista rakennettuine patsaineen ja maalauksineen. Mallin täydentävät sen reunoilla olevat puut, koristeelliset lyhtypylväät, kaksi Lontoon kaksikerroksista bussia, kaksi mustaa taksia sekä aukiota ja sitä ympäröiviä katuja kuvaava laatoitettu rakennuslevy. Koristeellinen nimikyltti antaa viimeisen silauksen tälle keräilysetille, joka on nautinnollinen rakennuskokemus kaikille arkkitehtuurista, matkailusta, historiasta tai designista kiinnostuneille. Se on täydellinen katseenvangitsija kotiin tai toimistoon.

• LEGO® Architecturen tulkinta Lontoon upeasta maamerkistä Trafalgar Square -aukiosta.
• Setti sisältää National Galleryn, neljän leijonan vartioiman Nelsonin patsaan, kaksi suihkulähdettä, neljä patsaiden jalustaa, kymmenen puuta, kuusi lyhtypylvästä sekä aukiota ja sitä ympäröiviä katuja kuvaavan laatoitetun rakennuslevyn, jossa on kaksi Lontoon kaksikerroksista bussia ja kaksi mustaa taksia.
• Setin mukana tulevassa vihkosessa on tietoja rakennelman arkkitehtuurista ja historiasta sekä historiallisia faktoja Trafalgar Squaresta ja sen arkkitehtonisesta perinteestä. (Vain englanniksi. Muunkielisiä versioita voi ladata osoitteesta LEGO.com/architecture.)
• Sisältää koristeellisen Trafalgar Square -nimikyltin.
• LEGO® Architecture kunnioittaa arkkitehtuurin helmiä LEGO rakennuspalikoiden avulla, ja se on tarkoitettu kaikille matkailusta, arkkitehtuurista, historiasta ja muotoilusta kiinnostuneille.
• Tässä setissä on yli 1 190 osaa.
• Nauti sopivan haastavasta ja palkitsevasta rakennuskokemuksesta tämän LEGO® Architecture -setin parissa.
• Mitat: korkeus 12 cm, leveys 24 cm ja syvyys 20 cm.

LEGO Architecture Trafalgar Square - 21045L
LEGO Architecture Trafalgar Square - 21045L
LEGO Architecture Trafalgar Square - 21045L
LEGO Architecture Trafalgar Square - 21045L
LEGO Architecture Trafalgar Square - 21045L
LEGO Architecture Trafalgar Square - 21045L
LEGO Architecture Trafalgar Square - 21045L
Seuraava tuote: 21046L LEGO Architecture Empire State Building
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009