Eestin suurin LEGO-verkkokauppa
UUSI!

31197 LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe

€ 139.90
Varastossa
Ikäsuositus: 18+
Koostuu: 3341
Mitat: 41,15*40,4*5,7
Koodi: 31197

 Hei Andy Warholin tai Marilyn Monroen fani, tämä setti on juuri sinulle. Rakenna taideklassikko tämän LEGO® Art Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197) setin parissa. Pakene arkea rentouttavaan rakennuspuuhaan ja keskittymistä vaativaan harrastukseen.

Luova projekti
Toteuta luova versio Andy Warholin kuuluisasta Marilyn Monroen poptaidemuotokuvasta. Rakentaessasi voit kuunnella pakkaukseen sisältyvää soundtrackia ja uppoutua taiteen ja luovuuden maailmaan. Kuulet yllättäviä yksityiskohtia ja tarinoita, jotka liittyvät tähän settiin. Viimeistele rakennelma ainutlaatuisella signeerauslaatalla ja aseta taiteesi kaikkien nähtäväksi seinälle tai hyllylle.

Projekti, joka kysyy rakennustaitoa ja keskittymiskykyä
Tämä taideaiheinen rakennussarja tuo tyytyväisen mielen, etkä tarvitse siihen taiteilijan lahjoja tai suurta LEGO kokoelmaa. Kun saat sen valmiiksi, voit esitellä sitä ylpeydellä. Tämä LEGO Art setti kuuluu popkulttuurista, taiteesta, designista ja arkkitehtuurista kiinnostuneille aikuisille suunnattujen inspiroivien rakennussarjojen kokoelmaan. Setit sopivat mainiosti lahjaksi kaikille uutta projektia etsiville (myös sinulle).

Rakenna tämä ainutlaatuinen LEGO® Art Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197) setti, joka esittää kaikkien tuntemaa taideteosta. Voit rakentaa sen neljällä eri tavalla. Uppoudu omaan laatuaikaan rakentamisen parissa ja aseta valmis työ seinälle kaikkien ihailtavaksi.
Heittäydy luovaksi tämän 3 332-osaisen LEGO® setin parissa. Pakkaus sisältää 9 seinälle kiinnitettävää canvaslevyä, ainutlaatuisen signeerauslaatan, palikoista rakennettavat LEGO kehykset, uudenlaisen ripustusosan sekä palikanerottimen seuraavaa rakennuskertaa varten.
Tämän sarjan parissa uppoudut ainutlaatuisen taideteoksen rakennustyöhön ja voit antaa luovuutesi kukkia. Setin sisältämää soundtrackia kuunnellessasi sukellat syvemmälle taidesetin taustoihin ja opit uutta tietoa.
Tutustu suosikkeihisi Andy Warholiin tai Marilyn Monroeen rakentamalla tämä viehättävä setti ja aseta se sitten näytteille. Se on myös kiehtova lahja itsellesi tai muille rakentajille, jotka rakastavat mukaansa tempaavia ja luovia projekteja.
Tämän 4-in-1-taideteoksen koko on 40 cm x 40 cm. Se on kaunis sisustustaulu seinällä tai hyllyllä, ja aitojen yksityiskohtiensa ansiosta erottuu edukseen mistä tahansa kokoelmasta. Tämän LEGO® setin voi rakentaa neljällä eri tavalla.
Setissä ei tarvita paristoja – tämä aikuisten taidesetti lievittää stressiä ja tempaa mukaansa LEGO® rakennusprojektiin. Pakkaus sisältää myös ainutlaatuisen soundtrackin. Pakene tavallista arkea rakentamalla upea taulu.
Rakentaminen sujuu helposti kuvateoksen tyylisillä ohjeilla. Ennen rakentamista voit sukeltaa syvälle taiteen maailmaan. Kun aloitat rakentamisen, voit kuunnella aiheeseen liittyvää soundtrackia.
Kaikille tuttujen LEGO® Art mallien taideteokset, muusikot, supersankarit ja sithlordit sopivat mainiosti näytteille, ja ne ovat palkitsevia rakennuskokemuksia. Samalla voit nauttia laadukkaasta omasta ajasta ja toteuttaa itseäsi luovasti.
LEGO® rakennusosat täyttävät tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja toimivat joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
LEGO® osat testataan huolellisesti. Varmistamme, että jokainen LEGO Art rakennussarja täyttää tiukat turvallisuusstandardit. Voit luottaa siihen, että tämä Andy Warhol’s Marilyn Monroe -taulu on yhtä kestävä kuin kauniskin.

LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197L
LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197L
LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197L
LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197L
LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197L
LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197L
Seuraava tuote: 31198L LEGO Art The Beatles
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009