Eestin suurin LEGO-verkkokauppa
UUSI!

31198 LEGO Art The Beatles

€ 139.90
Varastossa
Ikäsuositus: 18+
Koostuu: 2933
Mitat: 41,15*40,4*5,7
Koodi: 31198

 Hei Beatles-fani, meillä on täydellinen setti juuri sinulle. Rakenna maailman tunnetuimman bändin jäsenen muotokuva LEGO® Art The Beatles (31198) setin avulla. Valitse suosikkisi neljästä vaihtoehdosta ja pakene arkea luovalla, mielekkäällä tavalla.

Rentouttava projekti
Rakenna tästä 2 933-osaisen setistä yksi suositun The Beatles -bändin neljästä muotokuvasta: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison tai Ringo Starr. Rakentamisen aikana voit kuunnella mukana olevaa soundtrackia ja uppoutua bändiin liittyviin tarinoihin ja yllättäväänkin tietoon. Viimeistele rakennelma The Beatles -signeerauslaatalla ja aseta taiteesi esille seinälle tai hyllylle.

Uppoudu omaan aikaan taiteen parissa
Tämä taideaiheinen rakennussarja tuo tyytyväisen mielen, etkä tarvitse siihen taiteilijan lahjoja tai suurta LEGO kokoelmaa. Kun saat sen valmiiksi, voit esitellä sitä ylpeydellä. Tämä LEGO Art setti kuuluu musiikkiin, taiteeseen, designiin ja arkkitehtuuriin keskittyvään rakennussarjojen kokoelmaan. Setit sopivat mainiosti lahjaksi kaikille uutta projektia etsiville (myös sinulle).

Rakenna upeaa LEGO® Art The Beatles (31198) canvastaidetta, jonka voi rakentaa neljällä eri tavalla. Näytä kaikille, että fanitat The Beatlesia. Rakenna yksi neljästä muotokuvasta seinällesi tai hyllyllesi.
Pakene arkista aherrusta tämän aikuisille suunnatun 2 933-osaisen LEGO® setin pariin. Pakkaus sisältää 9 seinälle kiinnitettävää canvaslevyä, The Beatles -signeerauslaatan, palikoista rakennettavat LEGO kehykset, uudenlaisen ripustuselementin sekä palikanerottimen.
Tämä kiehtova setti tempaa sinut luovan taideteoksen pariin mukavaan rakennusharrastukseen. Pakkauksen sisältämää soundtrackia kuunnellen voit sukeltaa settiin liittyviin tietoihin rakentaessasi. Kuulet yllättäviäkin yksityiskohtia.
Kun musiikki ja The Beatles ovat intohimosi kohteita, rakenna tämä ainutlaatuinen setti ja aseta se näytteille. Se on myös kekseliäs syntymäpäivälahja itsellesi ja muille luovien tee se itse -projektien faneille.
Tämän 4-in-1-taideteoksen koko on 40 cm x 40 cm. Se on kaunis sisustustaulu seinällä tai hyllyllä, ja aitojen yksityiskohtiensa ansiosta erottuu edukseen mistä tahansa kokoelmasta. Tämän näppärän LEGO® setin voi rakentaa neljällä eri tavalla.
Setissä ei tarvita paristoja – tämä aikuisten taidesetti lievittää stressiä ja tempaa mukaansa LEGO® rakennusprojektiin. Pakkaus sisältää myös ainutlaatuisen soundtrackin. Pakene tavallista arkea rakentamalla upea taulu.
Rakentaminen sujuu helposti kuvateoksen tyylisillä ohjeilla. Ennen rakentamista voit sukeltaa syvälle taiteen maailmaan. Kun aloitat rakentamisen, voit kuunnella aiheeseen liittyvää soundtrackia.
Kaikille tuttujen LEGO® Art mallien taideteokset, muusikot, supersankarit ja sithlordit sopivat mainiosti näytteille seinälle tai hyllylle, ja ne ovat palkitsevia rakennuskokemuksia. Niiden parissa voit toteuttaa itseäsi luovasti.
LEGO® rakennusosat täyttävät tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja toimivat joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
LEGO® osat testataan huolellisesti. Varmistamme, että jokainen LEGO Art rakennussarja täyttää tiukat turvallisuusstandardit. Siksi tämä The Beatles -taulu on yhtä kestävä kuin kauniskin.

LEGO Art The Beatles  - 31198L
LEGO Art The Beatles  - 31198L
LEGO Art The Beatles  - 31198L
LEGO Art The Beatles  - 31198L
LEGO Art The Beatles  - 31198L
LEGO Art The Beatles  - 31198L
LEGO Art The Beatles  - 31198L
Seuraava tuote: 31199L LEGO Art Marvel Studios Iron Man
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009