Eestin suurin LEGO-verkkokauppa
UUSI!

60268 LEGO® City Joulukalenteri 2020

€ 24.90
Varastossa
Ikäsuositus: 5+
Koostuu: 342
Mitat: 38,2*26,2*7,1
Koodi: 60268

 Jouluista huvia pursuava upea LEGO® City Joulukalenteri (60268) tuo takuuvarmasti joulumielen pojille, tytöille ja LEGO City Adventures tv-sarjan faneille. Lapset löytävät luukkujen takaa jouluisia minirakennelmia ja lumisen City-leikkialustan, jonka päälle on kiva rakentaa omia joulujuttuja. Joulukalenteri sisältää myös kuusi LEGO City tv-sarjan hahmoa, kuten Duke DeTainin, Harl Hubbsin, Freya McCloudin, Rooky Partnurin, Daisy Kaboomin ja joulupukkiasuisen poliisipäällikkö Wheelerin!

Hauskaja helppo rakentaa
Tämä LEGO City Joulukalenteri on huikean hieno lahja 5 vuota täyttäneille lapsille. Rakennussarja, jokainen malli sisältää selkeät rakennusohjeet, joiden avulla aloittelevatkin LEGO® rakentajat pääsevät nauttimaan rakennus- ja leikkikokemuksesta omatoimisesti.

Joulun parhaat lelut lapsille
LEGO City Joulukalenterit ovat tulvillaan ideoita, jännittävää joulunodotusta ja ihania yllätyksiä luovia leikkejä rakastaville lapsille. Kalenterin rakennettavat mallit, minihahmot jatarvikkeet voi yhdistää muihin LEGO lelusetteihin, jolloin hauskat leikit yltyvät entisestään.

LEGO® City Joulukalenteri (60268) on hieno ensikosketus LEGO Cityn ja LEGO City Adventures tv-sarjan jännittävään maailmaan. Viisi vuotta täyttäneet lapset saavat uppoutua hauskoihin mielikuvitusleikkeihin koko joulun ajan.
Sisältää 24 lahjaa, kuten joulukuusen ja joulupukin reen minirakennelmat, kuusi LEGO® City Adventures tv-sarjan minihahmoa, mm. poliisipäällikkö Wheelerin joulupukin asussa, sekä City-leikkialustan, jonka lumiset tiet on aurattu.
Tämän LEGO City Joulukalenterin parissa lapset voivat laskea päiviä jouluaattoon. Joulukalenteri sisältää jouluisia rakennelmia, LEGO® City tv-sarjan minihahmoja sekä lumisen City-leikkialustan, jonka päälle lapset voivat rakentaa omia jouluisia seikkailujaan.
Etsitkö hienoa lahjaa 5 vuotta täyttäneille lapsille? Tämä joulukalenteri sopii erinomaisesti LEGO® City Adventures -tv-sarjan faneille sekä luovista leikeistä pitäville lapsille. Perusrakennustaidot riittävät.
LEGO® City Joulukalenteri on 38 cm pitkä, 26 cm leveä ja 7 cm syvä.
Paristoja ei tarvita! Joulukalenterin rakennettavat LEGO® lelut ja hahmot toimivat pienten lasten mahtavalla mielikuvituksella – joten jouluiset leikit voivat alkaa heti.
LEGO® City Joulukalenteri sisältää selkeät rakennusohjeet, joiden avulla aloittelevatkin LEGO rakentajat voivat nauttia hauskoista ja omatoimisista rakennus- ja leikkihetkistä.
LEGO® City Joulukalenterit sisältävät värikkäitä minirakennelmia ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin – kehittäen lasten fyysisiä ja luovia taitoja.
LEGO® City lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varmoja, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO® City Joulukalenteri 2020 - 60268L
LEGO® City Joulukalenteri 2020 - 60268L
LEGO® City Joulukalenteri 2020 - 60268L
LEGO® City Joulukalenteri 2020 - 60268L
LEGO® City Joulukalenteri 2020 - 60268L
LEGO® City Joulukalenteri 2020 - 60268L
LEGO® City Joulukalenteri 2020 - 60268L
Seuraava tuote: 75279L LEGO® Star Wars™ joulukalenteri 2020
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009