Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

11014 LEGO Classic Palikat ja pyörät

€ 54.90
Tällä hetkellä loppunut
Ikäsuositus: 4+
Koostuu: 653
Mitat: 28,2*26,2*9,55
Koodi: 11014Tilaa ilmoitus tuotteesta

Lähetämme sähköpostin, kun valitsemasi LEGO tuote on taas myynnissä!

 Tämä vaikuttava LEGO® Classic Palikat ja pyörät (11014) rakennuslelusetti on loistava lahja lapsille, jotka rakastavat aktiivisia leikkejä. Setin 9 inspiroivaa pyörillä kulkevaa rakennusideaa ja lukuisat lisäpalikat ja -osat tarjoavat loputtomasti luovaa huvia tytöille, pojille, ystäville ja perheille.

Mitä pakkaus sisältää?
Kaiken tarvittavan auton, junan, koulubussin, robotin, skeittaavan seepran, kilpa-auton, pyörätuolissa kulkevan pupun, vedettävän ankan ja banaaniskeittilaudalla kiitävän apinan rakentamiseen.

Täydellinen 4 vuotta täyttäneille lapsille
Lapset leikkivät mielellään näillä hauskoilla LEGO leluilla. Ja koska jokaiselle mallille on selkeät ohjeet ja digitaaliset rakennusohjeet, ensikertalaisetkin saavat kokea omien LEGO lelujen rakentamisen ylpeyden ja ilon.

Kehittää tärkeitä elämäntaitoja
LEGO Classic rakennussarjat antavat lapsille ideoita rakennusleluilla, jotka innostavat rajattomiin vapaisiin leikkeihin ja kehittävät lasten luovuutta ja motorisia taitoja.

Lapset, ystävät ja perheet voivat heittäytyä luoviksi 9 rakennettavan lelun ja pyörien, palikoiden ja osien värikkään valikoiman parissa, joka päästää mielikuvituksen valloilleen!
Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen auton, junan, bussin, robotin, skeittaavan seepran, kilpa-auton, pyörätuolissa olevan pupun, vedettävän ankan ja banaaniskeittilaudalla viilettävän apinan ja LEGO® lisäpalikoita.
Tämä korkealaatuinen rakennuslelusetti sisältää paljon luovia ideoita palkitseviin rakennus- ja leikkikokemuksiin. Lapset voivat yhdistää sen myös muihin LEGO® setteihinsä, jolloin hauskat leikit yltyvät entisestään.
LEGO® Classic Palikat ja pyörät (11014) on vaikuttava lahja joka tilanteeseen. Sopii 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
Lapset voivat rakentaa 653 LEGO® osasta mitä ikinä keksivät!
Pakkauksessa on erillisiä palikkapusseja, joissa on kaikki tarvittavat osat 1–2 rakennelmaan. Valitse vain malli, avaa palikkapussi ja aloita!
Mukana on helposti seurattavat rakennusohjeet 4 vuotta täyttäneille lapsille, jotta ensikertalaisetkin voivat kokea omien LEGO® lelujen rakentamisen hauskuuden ja olla ylpeitä niistä.
LEGO® Classic lelut antavat lapsille ideoita ja inspiraatiota leluseteillä, jotka innostavat rajattomiin vapaisiin leikkeihin ja kehittävät lasten luovaa ajattelua ja hienomotorisia taitoja.
Kaikki LEGO® palikat ja osat valmistetaan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että ne toimivat kerta toisensa jälkeen.
LEGO® rakennuslelut testataan huolellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Seuraava tuote: 11013L LEGO Classic Luovan rakentajan läpinäkyvät palikat
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009