Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

31100 LEGO Creator Urheiluauto

€ 11.90
Varastossa
Ikäsuositus: 6+
Koostuu: 134
Mitat: 14,1*19,1*6,1
Koodi: 31100

Klotsipoe garantii - kõik tellimused komplekteeritakse hiljemalt tellimusele järgneval tööpäeval. Pakkide kohalejõudmine vastavalt valitud transpordimeetodile!

 Hyppää punaiseen unelmien urheiluautoon ja lähde tien päälle! Käynnistä punamustan menopelin tehokas moottori, paina kaasu pohjaan ja anna mennä! Muunna se räväkäksi kiihdytysautoksi ja aja uusi nopeusennätys tai vanhanaikaiseksi koneeksi ja suuntaa lentonäytökseen. Tai päästä mielikuvituksesi lentoon ja rakenna jotain täysin uutta. Tämän siistin 3-in-1-setin parissa tunnet vauhdin huumaa!

Vauhdikasta hupia mahtavalla uudelleenrakennettavalla lelu-urheiluautolla!

Anna nuorelle kuskille kirkkaanpunaisen LEGO® Creator 3-in-1 urheiluauton avaimet tai pyydä heitä muuntamaan se huippunopeaksi kiihdytysautoksi tai vanhan ajan lentokoneeksi.

Ilahduta autoista innostuneita lapsia luovalla, jännittävällä LEGO® Creator 3-in-1 Urheiluauto (31100) lelusetillä. Lapsista on ihanaa kisailla punamustalla urheiluautolla, jossa on keskimoottori, imusarja ja takaspoileri. Hauska rakennussarja ja luova vapaus rakentaa LEGO® Creator 3-in-1 setti sisältää kolme erilaista rakennus- ja leikkikokemusta. Lapset voivat rakentaa urheiluauton, muuntaa sen kiihdytysautoksi moottoreineen ja imusarjoineen, koota vanhan ajan lentokoneen tai luoda jotain täysin uutta. Tämä mahtava rakennuslelu kannustaa mielikuvitusleikkiin. Se on loistava lahja tai yllätys. Sekä urheilu- että kiihdytysauton ohjaamossa on tilaa minihahmolle. Rakenna, leiki ja rakenna uudelleen LEGO® Creator 3-in-1 sarjat sisältävät lapsille suunniteltuja, yksityiskohtaisia ja realistisia malleja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin. Mallit tarjoavat loputtomasti rakennus- ja leikkimahdollisuuksia, mikä ruokkii kaikenikäisten lasten mielikuvitusta. Nämä pienet ja innostavat setit ovat myös mahtavia lahjoja.

• Aloita luova roolileikki tällä jännittävä lelusetillä, joka sisältää yhteensä kolme mallia: urheiluauton, kiihdytysauton ja vanhan ajan lentokoneen. Loistava lahja lapsille. Rakenna, pura ja rakenna uudelleen - leikki ei lopu koskaan!
• Mitä hauskaa odottaa ohjauspyörän takana? Lasten mielikuvitus ja luovuus lentää uusiin ulottuvuuksiin, kun he ajelevat urheiluautolla, tekevät uusia nopeusennätyksiä kiihdytysautolla, nousevat ilmaan vanhanaikaisella lentokoneella tai rakentavat jotain uutta.
• Lasten setti sisältää kolme vaihtoehtoa samassa pakkauksessa: Osista voi rakentaa Creator 3-in-1 urheiluauton (31100), kiihdytysauton tai vanhanaikaisen lentokoneen. Lapset voivat leikkiä tällä setillä erikseen tai kehittää rakennustaitojaan yhdistämällä sen muihin LEGO® setteihin.
• Jokainen luova rakennushaasteiden fani innostuu tästä mahtavasta setistä. Imusarjalla ja spoilerilla varustetun urheiluauton, jännittävän kiihdytysauton ja hauskan lentokoneen sisältämä pakkaus on loistava lahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
• Yksityiskohtainen ja valmiina toimintaan. 4 cm korkea, 12 cm pitkä ja 7 cm leveä urheiluauto on tarpeeksi pieni mukaan otettavaksi ja tarpeeksi suuri minihahmolle (ei sisälly toimitukseen).
• Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
• Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen, luovien tehtävien parissa.
• Avaa pakkaus, ja leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella.
• Anna lapsille loputtomasti mahdollisuuksia kehittää rakennustaitojaan LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämä upea autoaiheinen leikkisetti kehittää lasten luovuutta ja mielikuvitusta lukuisilla rakennusmahdollisuuksilla.
• LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
• The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO Creator Urheiluauto - 31100L
LEGO Creator Urheiluauto - 31100L
LEGO Creator Urheiluauto - 31100L
LEGO Creator Urheiluauto - 31100L
LEGO Creator Urheiluauto - 31100L
Seuraava tuote: 31116L LEGO Creator Villieläinsafarin puumaja
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009