Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

41391 LEGO Friends Heartlake Cityn kampaamo

€ 17.90€ 19.90
Varastossa
Ikäsuositus: 6+
Koostuu: 235
Mitat: 19,1*26,2*6,1
Koodi: 41391

 Oletko kyllästynyt vanhaan tyyliisi? Suuntaa Heartlake Cityn kampaamoon päivittämään kampauksesi! Lähde LEGO® Friends Emman seuraksi, kun stylisti Nina loihtii hänelle uuden kampauksen. Pese ensin Emman hiukset simpukan muotoisessa pesualtaassa ja tartu sitten saksiin kampauksen muotoilua varten. Kahvitelkaa yhdessä sillä välin, kun Emman kampaus valmistuu. Lisää rusetti täydentämään tyyliä. Tässä tyylikkäässä kampaamossa on kiva hengailla ystävien kanssa!

LEGO® Friends Heartlake Cityn kampaamo vie tulevat kampaajat loputtomiin tyylileikkeihin!

Lapsille riittää tuntikausiksi luovaa hiustenlaittohupia LEGO® Friends Heartlake Cityn kampaamossa.

Kampaamo on paras paikka tavata ystäviä ja jakaa juoruja. Tämä kampaamosetti innostaa aina uusiin mielikuvitusleikkeihin. Settiin kuuluun söpöjä kampaamotarvikkeita, kuten hiustenkuivaajia ja peruukkeja, jotka saavat mielikuvituksen liikkeelle. LEGO® Friends Heartlake Cityn kampaamossa (41391) lapset voivat leikkiä asiakasta tai stylistiä, joka voi kokeilla erilaisia hupsuja kampauksia. Täydelliset puitteet hiustaiteelle Lelukampaamo lumoaa yksityiskohtaisilla hoitopisteillään, ja lapset voivat siirtää minihahmot pisteestä toiseen. Kampaamossa on mm. söpö simpukan muotoinen pesuallas, hiustenleikkaustuoli, muotoilupiste ja kassakone. Miten olisi violetti otsatukka? Loistavat ohjeet Kaikki LEGO® setit sisältävät erittäin selkeät painetut ohjeet, mutta Heartlake Cityn kampaamon parissa koet täysin uudenlaisen rakennuselämyksen. Lataa LEGO® Life sovellus ja siirry kohtaan Instructions PLUS, ja voit käyttää zoomaus-, kierto- ja haamutiloja. Tällaista on rakentaminen digitaalisessa ajassa!

•● Pienet stylistit leikkivät tuntikausia LEGO® Friends Heartlake Cityn kampaamossa. He voivat leikata ja muotoilla Friends-ystävysten hiuksia tai kuvitella käyvänsä itse kampaamossa hakemassa uuden kampauksen! ● Setti on täynnä yksityiskohtia, jotka saavat mielikuvituksen liikkeelle. Setti sisältää kaksi minihahmoa, kaksi kampaamotuolia, hiustenpesualtaan ja paljon tarvikkeita, kuten harjoja ja peruukkeja, joilla kampaamokäynti tuntuu aidolta. ● Lapset seuraavat mielellään, kuinka minihahmo muuntautuu kampaamon eri hoitopisteissä. Muuntautumisleikkejä voi leikkiä myös kaikkien muiden LEGO® settien hahmoilla! ● 235-osainen LEGO® Friends Heartlake Cityn kampaamo (41391) on erinomainen lahja lapsille, joilla on vasta vähän rakennuskokemusta mutta vilkas mielikuvitus. Se on erinomainen syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. ● 11 cm korkea ja 17 cm pitkä kampaamo on sopivan pienikokoinen pidettäväksi koko ajan esillä jatkuvia, hauskoja leikkejä varten. Tai lapset voivat yhdistää sen muihin LEGO® setteihin luovia leikkejä varten. ● Heartlake Cityn kampaamossa ei tarvita paristoja. Luova hupi herää eloon yksinkertaisilla ohjeilla, vähäiselläkin rakennuskokemuksella ja lapsen vauhdikkaalla mielikuvituksella. ● Onko pieni rakentajasi valmis upeaan leikkikokemukseen? Lataa LEGO® Life sovellus ja auta lasta käyttämään Instructions PLUS -ohjeita. Tutki kampaamoa zoomaus-, kierto- ja haamutiloissa. Näin rakennetaan digitaalisella aikakaudella! ● Avaa pikku rakentajille ovi Heartlake Cityn maailmaan, jossa LEGO® Friends tytöt odottavat heitä jännittäviin mielikuvitusseikkailuihin! ● LEGO® setit täyttävät alan tiukimmat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien. ● The LEGO Group testaa LEGO® setit, palikat ja tarvikkeet perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO Friends Heartlake Cityn kampaamo - 41391L
LEGO Friends Heartlake Cityn kampaamo - 41391L
LEGO Friends Heartlake Cityn kampaamo - 41391L
LEGO Friends Heartlake Cityn kampaamo - 41391L
LEGO Friends Heartlake Cityn kampaamo - 41391L
Seuraava tuote: 41439L LEGO Friends Kissan trimmausauto
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009