Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

41426 LEGO Friends Heartlake Cityn puistokahvila

€ 17.90€ 19.90
Varastossa
Ikäsuositus: 6+
Koostuu: 224
Mitat: 26,2*19,1*6,1
Koodi: 41426

 Tapaa ystäviä Heartlake Cityn puistokahvilassa. Istu pöydän ääreen ja odota, että Mia saapuu paikalle. Tuolta hän saapuu rullalaudallaan – ja Hazel-orava istuu kyydissä. Stephanie tulee ottamaan tilauksen. Tilaatte tietenkin kahvilan erikoisuuden, sydämenmuotoisen vohvelin! Auta Stephanieta valmistamaan annos. Pyöräytä smoothie. Sekoita taikina ja paista se vohveliraudassa. Täydellinen taukopaikka puistossa.

Kaunis pariisilaistyylinen kahvila hauskoihin ja luoviin roolileikkeihin

Lapset voivat rakentaa tämän kauniin puistokahvilan ja leikkiä sitten tarjoilevansa annoksia asiakkaille, valmistavansa ruokaa tai vain viettävänsä kahvilassa aikaa ystäviensä kanssa.

Tunnetko lapsen, joka viettää mielellään aikaa ystäviensä kanssa? Anna hänelle lahjaksi Heartlake Cityn puistokahvila (41426), niin hän voi leikkiä tapaavansa ystäviään pariisilaistyylisessä kahvilassa. Niin monta erilaista leikkiä Ruoanlaitosta innostuneet lapset voivat leikkiä lelukahvilan tarvikkeilla ja valmistaa smoothieita ja vohveleita ja tarjoilla annoksia nälkäisille asiakkaille. Tämän rakennuslelun keittiö pursuaa siistejä yksityiskohtia. Saranoitu vohvelirauta, tehosekoitin ja ruokatarvikkeet ruokkivat lasten luovuutta. Lapset voivat myös kuvitella olevansa rullalautaileva Mia, joka leikkii oravalelulla odottaessaan pientä purtavaa. Leluja, joissa on sydäntä LEGO Friends setit tuovat tv-sarjasta tutut Heartlake Cityn suosikkipaikat lastenhuoneeseen. Settien parissa voi leikkiä suosikkitarinoita tai keksiä ikiomia seikkailuja. LEGO Friends Mia, Stephanie, Andrea, Emma ja Olivia ovat lasten ystäviä, jotka muistuttavat heitä itseään. Lapset pääsevät tutustua heitä kiinnostaviin asioihin ystävien seurassa.

• Ruoki tuntikausien hauskoja herkutteluleikkejä tällä Heartlake Cityn puistokahvilalla (41426). Lapset voivat leikkiä tarjoilijaa, jolla on leluruokalista, valmistaa leluruokaa tai leikkiä annoksestaan nauttivaa asiakasta.
• Tässä kahvilalelusetissä on kaksi mininukkea, oravahahmo, keittiö, jossa on leluvohvelirauta ja tehosekoitin. Mukana on myös paljon lelukahvilan tarvikkeita, joiden avulla lapset voivat uppoutua leikkeihin ja kehittyä tarinankertojina.
• Lapset voivat leikkiä valmistavansa ruokaa tai kuvitella olevansa tarjoilija tai asiakas. Ja koska LEGO® puistokahvila on yhteensopiva kaikkien LEGO settien ja palikoiden kansa, lapset voivat muokata settiään monin eri tavoin.
• Sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat ruoanlaittoleikkejä. Setissä on 224 osaa, joten se on antoisa ja samalla sopivan haastava rakennusprojekti lapsille, joille LEGO® rakennuslelut ovat uusi juttu.
• Kahvilarakennus on 11 cm korkea ja 14 cm pitkä, joten se vie vain vähän tilaa vaikka hyllyssä koristeena. Ja kukapa ei haluaisi esitellä tätä kaunista pariisilaistyylistä kahvilaa, jossa on suloiset ranskalaiset ovet?
• Lapset eivät malta odottaa luovien puistoleikkien alkamista. Siksi tässä kahvilalelu-setissä ei tarvita paristoja, vaan hauskat leikit pääsevät heti alkuun.
• Muiden upeiden LEGO® Friends lelujen tavoin Heartlake Cityn puistokahvilan mukana on selkeät ohjeet, joita 6 vuotta täyttäneiden lasten on helppo seurata. Vanhemmat voivat huilata sillä välin, kun pienet rakentajat huolehtivat rakentamisesta!
• Auta lapsia tutustumaan heitä kiinnostaviin asioihin värikkäiden LEGO® Friends Heartlake City lelusettien parissa. Niiden avulla lapset voivat leikkiä tv-sarjan seikkailuja tai keksiä omia tarinoitaan.
• LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien.
• LEGO® Friends setit testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennussarjat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO Friends Heartlake Cityn puistokahvila - 41426L
LEGO Friends Heartlake Cityn puistokahvila - 41426L
LEGO Friends Heartlake Cityn puistokahvila - 41426L
LEGO Friends Heartlake Cityn puistokahvila - 41426L
LEGO Friends Heartlake Cityn puistokahvila - 41426L
LEGO Friends Heartlake Cityn puistokahvila - 41426L
Seuraava tuote: 41392L LEGO Friends Hohdokas luontoretki
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009