Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

41392 LEGO Friends Hohdokas luontoretki

€ 20.90€ 29.90
Varastossa
Ikäsuositus: 6+
Koostuu: 241
Mitat: 19,1*35,4*7
Koodi: 41392

 On aika lähteä tyylikkäälle retkelle! Olivia ja Mia ovat paenneet maaseudulle, mutta he eivät suinkaan slummaile. Tytöt tarvitsevat apuasi ylellisen luksusteltan pystytyksessä. Siinä on oikeat vuoteet ja kauneusnurkkaus! Olivialla on mukanaan puhelin. Auta häntä lähettämään kotiin metsäneläinten kuvia sillä aikaa, kun Mia rentoutuu porealtaassa. Myöhemmin voit paahtaa vaahtokarkkeja nuotiossa Olivian tutkiessa taivaita teleskoopillaan.

Vahvista lasten luontorakkautta söpöllä telttailusetillä!

Lapset voivat nauttia ulkoilmasta tyylillä, tutustua luontoon ja viihtyä ystävien kanssa tämän ylellisen LEGO® telttailusetin parissa.

Kannusta lapsia retkiaiheisiin leikkeihin LEGO® Friends Hohdokas luontoretki (41392) setillä. Lapset viihtyvät tuntikausia setin runsaiden yksityiskohtien parissa. He voivat pyöräillä metsässä LEGO® Friends Olivian ja Mian kanssa. Tai leikkiä leluoravan kanssa tai tutkia tähtiä teleskoopilla. Luksustelttailuun Tämä ei ole mikään tavallinen takaisin luontoon -telttailulelu. LEGO® teltassa on sängyt ja jopa älypuhelin, jolla tytöt voivat lähettää kuvia Heartlake Cityyn. Lapset voivat pystyttää teltan ihanan pehmeine muovikattoineen ja koristella leirin valoköynnöksillä. Ja kun teltta on pystytetty, he voivat kuvitella rentoutuvansa porealtaassa. Luksusohjeet Tässä setissä luksus ei rajoitu telttailuun, vaan myös ohjeet ovat ylellistä tasoa! Lataa LEGO® Life sovellus, niin pääset käsiksi Instructions Plus -ohjeisiin, joilla lapsesi voi katsella telttahetken etenemistä kierto-, zoomaus- ja haamutiloissa. Tällaista on rakentaminen digitaalisessa ajassa!

•● Vahvista lapsen luontorakkautta suloisella LEGO® Friends Hohdokas luontoretki setillä. Hupia riittää tuntikausiksi, kun ohjelmassa on teltan pystytys, luontoon tutustumista ja rentoutumista ystävien kanssa. ● Tämä leirintälelu sisältää LEGO® teltan pehmeällä muovikatolla, kaksi mininukkea, leluoravan, lelunuotion, teleskoopin ja jopa porealtaan – kaiken, mitä lapsi tarvitsee mukaansatempaavaan telttailuelämykseen. ● Lapsista on hienoa pystyttää teltta, tunnustella sen ihanan pehmeää muovikattoa ja muuntaa se kodikkaaksi sängyillä ja peilipöydällä. Retket LEGO® polkupyörällä tuovat leikkeihin lisää vauhtia. ● 241-osainen Hohdokas luontoretki (41392) on hauska syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka vasta harjoittelevat rakentamista. Pelasta luonnonystävän päivä tällä telttailulelulla. ● 9 cm korkea ja 15 cm leveä teltta on tyylikäs pöytäkoriste. Lapset voivat piristää huonettaan irrottamalla puun ja nuotion erillisiksi osiksi tai tuunaamalla niitä muiden LEGO® settien palikoilla. ● Paristoja ei tarvita – tämä telttailulelu toimii lasten mielikuvituksella. Kirkkaat, värikkäät muovipalikat – ja lasten mielikuvitus – saavat valot välkkymään! ● Onko pieni rakentajasi valmis upeaan leikkikokemukseen? Lataa LEGO® Life sovellus ja auta lasta käyttämään Instructions PLUS -ohjeita. Tutki telttailulelua zoomaus-, kierto- ja haamutiloissa. Näin rakennetaan digitaalisella aikakaudella! ● Heartlake Cityn ulkopuolelle suuntautuvalla telttaretkellä lapset pääsevät tutustumaan maailmaan parhaiden ystäviensä kanssa. ● LEGO® setit täyttävät alan tiukimmat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien.
• The LEGO Group testaa LEGO® palikat ja tarvikkeet perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO Friends Hohdokas luontoretki - 41392L
LEGO Friends Hohdokas luontoretki - 41392L
LEGO Friends Hohdokas luontoretki - 41392L
LEGO Friends Hohdokas luontoretki - 41392L
LEGO Friends Hohdokas luontoretki - 41392L
Seuraava tuote: 41393L LEGO Friends Leivontakilpailu
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009