Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

71030 LEGO Minihahmot Looney Tunes™

€ 3.90
Varastossa
Ikäsuositus: 5+
Koostuu: 8
Mitat: 10*14*1
Koodi: 71030

 Sekopäinen toiminta ja lämpimät muistot odottavat lapsia ja piirrettyjen ystäviä jokaisessa pussissa! Jokainen LEGO® Minifigures Looney Tunes™ (71030) yllätyspussi sisältää yhden kahdestatoista upeasta keräiltävästä leluhahmosta alkuperäisestä Looney Tunes -piirrossarjasta. Hahmoja on rajoitettu erä.

Häikäisevän hieno leluhahmojen kaarti
Nuoret ja varttuneemmatkin piirrettyjen ystävät voivat kerätä alkuperäisestä Looney Tunes™ -sarjasta tuttuja hahmoja koristeeksi tai yhdistettäväksi omistamiinsa setteihin. Mukana ovat Väiski Vemmelsääri, Lola Vemmelsääri, Repe Sorsa, Tipi, Sylvesteri, Maantiekiitäjä, Kelju K. Kojootti, Putte Possu, Petunia Possu, Speedy Gonzales, Tasmanian tuholainen ja Marvin Marsilainen.

Keräilyleluja
Jokainen huolella valmistettu, yksityiskohtia pursuava LEGO minihahmo on suljettu yllätyspussiin. Pussissa on myös vähintään yksi tarvike tuomaan leikkeihin lisää vauhtia ja hupia. Mukana on myös keräilijän esittelylehtinen. Tämä pieni mutta ponteva lahja tuo hymyn kaikkien huulille.

Lisää upeita hahmoja! Näiden upeiden LEGO® Minifigures Looney Tunes™ (71030) lelupussien hahmoja on mukava kerätä, ja hahmot innostavat loputtomiin leikkeihin sekä vievät sarjismuistoihin. Hauska lahja lapsille ja kaikenikäisille faneille.
Pussissa on yksi kahdestatoista ainutlaatuisesta rakennettavasta hahmosta ja vähintään yksi tarvike. Täydellinen lisä mihin tahansa LEGO® kokoelmaan innostamaan uusiin leikkeihin.
LEGO® Minifigures sarjan minihahmot kiehtovat kaikkia 5 vuotta täyttäneitä poikia ja tyttöjä. Ne virittävät lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin kehittäen luovuutta ja itsevarmuutta niin omatoimisissa leikeissä kuin leikeissä ystävienkin kanssa.
Näitä korkealaatuisia minihahmoja ja tarvikkeita on saatavana rajoitettu erä. Lelut sopivat mainiosti yllätyslahjaksi, jotka tuovat nykyisiin setteihin hiukan lisää toimintaa.
LEGO® osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
LEGO® osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään, jotta voidaan olla varmoja, että ne täyttävät tiukimmatkin kansainväliset turvallisuusstandardit.

LEGO Minihahmot Looney Tunes™ - 71030L
LEGO Minihahmot Looney Tunes™ - 71030L
LEGO Minihahmot Looney Tunes™ - 71030L
LEGO Minihahmot Looney Tunes™ - 71030L
LEGO Minihahmot Looney Tunes™ - 71030L
LEGO Minihahmot Looney Tunes™ - 71030L
LEGO Minihahmot Looney Tunes™ - 71030L
Seuraava tuote: 71029L LEGO Minihahmot Sarja 21
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009