Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

71717 LEGO Ninjago Matka pääkallotyrmiin

€ 34.90
Varastossa
Ikäsuositus: 7+
Koostuu: 401
Mitat: 35,4*19,1*7,0
Koodi: 71717

 Lapset voivat leikkiä NINJAGO®-tv-sarjan jännittäviä tapahtumia tämän Matka pääkallotyrmiin (71717) -lelusetin avulla. Mukana on neljä minihahmoa, sankari Nya, sankari Jay ja sankari Lloyd sekä Murt, joiden kanssa kekseliäät lapset voivat juonitella omia tyrmäseikkailujaan.

Upea LEGO® NINJAGO lautapeli
Tämä lasten superupea rakennussarja toimii myös LEGO NINJAGO lautapelinä. Lapset voivat juonia tiensä tyrmiin pyöräytettävällä nopalla yrittäessään väistellä ninja-ansoja, hämähäkkejä ja Murt-vanginvartijaa. Tavoitteena on napata Pelastuksen varjomiekka ja vapauttaa yksi ninjoista vankilasta. Setin voi myös yhdistää muihin LEGO setteihin valtavan kokoiseksi lautapeliksi.

Täydelliset rakennussarjat lapsille
LEGO NINJAGO ninjalelut avaavat pikku ninjoille portin fantasiamaailmaan, jossa he saavat uppoutua luovaan peliin ja roolileikkeihin ninjojen minihahmoilla. Pienet ninjat ovat haltioissaan leikkiessään hauskoilla leluilla, kuten menopeleillä, roboteilla ja lohikäärmeillä.

LEGO® NINJAGO® Matka pääkallotyrmiin (71717) lautapelilelusetti ja NINJAGO-tv-sarjasta tutut ninjat: sankari Nya, sankari Jay ja sankari Lloyd. Hauska lelu lapsille, jotka haluavat leikkiä itsekseen tai ystävien kanssa.
Tässä hauskassa lelussa on neljä rakennettavaa hahmoa: Sankari Nya, sankari Jay ja sankari Lloyd sekä Murt ja tyrmälelu vankityrmineen. Lapset voivat tuplata huvin pyöräyttämällä noppaa ja kilpailemalla jännittävässä LEGO® lautapelissä.
Tämä superupea lelusetti voi olla sekä tyrmälelu NINJAGO® tv-sarjasta tuttujen seikkailuiden leikkimiseen että lautapeli, jossa lapset yrittävät selvittää tiensä ninja-ansojen ja hämähäkkien ohi vapauttaakseen vangitun ninjan.
Tämä 401-osainen LEGO® NINJAGO® setti rakennettavine hahmoineen on hauska rakennuskokemus 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on myös toivottu syntymäpäivälahja tai LEGO lahja innokkaille ninjafaneille.
Tämä tyrmäaiheinen lasten lelusetti innostaa taatusti tuntikausiksi luoviin leikkeihin. Lelutyrmä on 13 cm korkea, 22 cm pitkä ja 20 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen, että lapset voivat ottaa sen mukaansa minne vain.
Tässä lelutyrmässä ei tarvita paristoja – leikit voi aloittaa heti. Kun lapset saavat mielikuvituksensa rullaamaan, on aika hypätä mukaan toimintaan!
Lelutyrmä on helppo rakentaa pakkaukseen sisältyvillä rakennusohjeilla. Mukaansatempaavat tyrmäseikkailut pääsevät nopeasti alkuun.
LEGO® NINJAGO® setit ruokkivat lasten luovuutta ja avaavat lapsille portinhuikean jännittävään seikkailumaailmaan leikkimään uhkarohkeita ninjoja.
LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja irtoavat helposti, joka kerta.
Nämä LEGO® palikat ja osat on testattu perusteellisesti, ja ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit jopa Shintaron tyrmissäkin!

LEGO Ninjago Matka pääkallotyrmiin - 71717L
LEGO Ninjago Matka pääkallotyrmiin - 71717L
LEGO Ninjago Matka pääkallotyrmiin - 71717L
LEGO Ninjago Matka pääkallotyrmiin - 71717L
LEGO Ninjago Matka pääkallotyrmiin - 71717L
LEGO Ninjago Matka pääkallotyrmiin - 71717L
LEGO Ninjago Matka pääkallotyrmiin - 71717L
LEGO Ninjago Matka pääkallotyrmiin - 71717L
Seuraava tuote: 71721L LEGO Ninjago Pääkallovelhon lohikäärme
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009