Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

76895 LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo

€ 23.90
Varastossa
Ikäsuositus: 7+
Koostuu: 275
Mitat: 14,1*26,2*7,2
Koodi: 76895

 Valmistaudu rakentamaan yksi tehokkaimmista Ferrarin valmistamista V8-autoista – F8 Tributo! Tämä pienoismalli on vuoden 2020 huikea uutuus. Rakenna aito ja häikäisevän yksityiskohtainen malli, jota voit esitellä ystävillesi tai testata kilparadoilla. Tämän huippunopean Ferrarin ratin takana voit todistaa, että olet paras!

Upean yksityiskohtainen Ferrari F8 Tributo -leluauto kilpa-autoilun hurmaan

Lapset voivat nyt rakentaa Ferrari F8 Tributon, yhden maailman upeimmista autoista, asettaa sen näytteille ja leikkiä jännittäviä ratakisoja.

Tämä LEGO® Speed Champions Ferrari F8 Tributo (76895) sopii täydellisesti leluautojen ja Ferrarin faneille! Kaikenikäisistä kilpa-autoilun ystävistä on hauska rakentaa tämä pienoismalli LEGO® palikoista. Kun ikioma, huippunopea F8 Tributo -pienoismalli on rakennettu, virtaviivaisen auton voi asettaa näytteille tai se voi haastaa muut autot jännittävään kisaan. Kaikkien aikojen realistisin Ferrari LEGO® Speed Champions autot ovat nyt 25 % suurempia kuin aikaisemmin, joten ne sisältävät enemmän aitoja yksityiskohtia. Tämä F8 Tributo -auton pienoismalli vastaa kauniilta muotokieleltään esikuvaansa, joka kerskailee Ferrarin historian nopeimmalla V8-moottorilla. Punaisen leluauton mallisarjan mukana on myös Ferrarin kuljettajan minihahmo. Aseta kuljettaja ratin taakse ja kaasuta radalle! Draamaa kilparadalla! Lasten LEGO® Speed Champions rakennussarjojen parissa autofanit voivat rakentaa miniversioita maailman kuuluisimmista autoista. Valmiit mallit näyttävät hyvältä koristeena, ja niiden parissa voi uppoutua omatoimisiin leikkeihin tai hurjiin kisoihin ystävien kanssa.

• Upea lelusetti esittää huikean yksityiskohtaista Ferrari F8 Tributoa. Ihanteellinen syntymäpäivälahja niille, jotka pitävät LEGO® pienoismallien rakentamisesta ja haluavat testata oman Ferrari-mallinsa tehoja kilparadalla.
• Sisältää Ferrari F8 Tributo -mallin rakennussarjan ja yhden keräiltävän Ferrari-kuljettajan minihahmon. Tällä lelusetillä voi rakentaa oman auton. Se saa lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin, ja pian leikeissä nähdään dramaattisia käänteitä kilparadalla.
• Kaikkien aikojen ensimmäinen tilaisuus rakentaa huippunopean Ferrari F8 Tributon lelupienoismalli. Se on näyttävä koriste lastenhuoneeseen, ja lapset voivat järjestää jännittäviä kilpailuja ystäviensä kanssa.
• Tämä 275-osainen auton pienoismallin rakennussarja on suunnattu kahdeksan vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on erinomainen syntymäpäivälahja kaikille, jotka rakastavat Ferrarin pienoismallien rakentamista ja niillä leikkimistä. Se valloittaa myös italialaisen autovalmistajan glamourin ystävät.
• Ferrari F8 Tributo on 4 cm korkea, 15 cm pitkä ja 8 cm leveä. Kaikki vuoden 2020 LEGO® Speed Champions mallit ovat 25 % suurempia, joten malliautot kuvastavat oikeaa esikuvaansa paremmin kuin koskaan aikaisemmin!
• Tähän leluautosettiin ei tarvita paristoja, joten leikit eivät lopu koskaan. Punainen leluauto on aina valmis kisoihin, eikä sen tarvitse pysähtyä varikolle!
• Haluatko ostaa tämän setin sellaiselle henkilölle, jolle LEGO® rakennussarjat ovat uusia? Onnistuu. Mukana on selkeät, yksityiskohtaiset ohjeet, joilla tämän upean lelumalliauton rakentaminen sujuu vaivatta.
• LEGO® Speed Champions leikkisetit sisältävät automaailman kiinnostavimpia menopelejä fanien rakennettavaksi. Pienoismallit keräävät katseet näytteillä, ja niillä voi haastaa muita autoja jännittäviin kisoihin.
• LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
• LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895L
LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895L
LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895L
LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895L
LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895L
Seuraava tuote: 76898L LEGO Speed Champions Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009