Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

76896 LEGO Speed Champions Nissan GT-R NISMO

€ 23.90
Varastossa
Ikäsuositus: 7+
Koostuu: 298
Mitat: 14,1*26,2*7,2
Koodi: 76896

 Oletko valmis kisaamaan yhdellä maailman suosituimmista urheiluautoista – maineikkaalla Nissan GT-R NISMOlla? Tämä yksityiskohtainen LEGO® Speed Champions pienoismalli perustuu maailmanennätyksiä tahkoavaan driftausautoon, joka on jo 50 vuoden ajan ollut autoharrastajien suursuosikki. Nyt on sinun vuorosi rakentaa auton miniversio LEGO palikoista, ottaa paikkasi lähtöviivalla ja kilpailla voitosta!

Yksityiskohtia vaaliva auto jännittäviin kisoihin ja näytteille

Lapset ja kaikenikäiset autofanit uppoutuvat innolla tämän legendaarisen Nissan GT-R NISMOn pienoismallin rakentamiseen ja järjestävät omia jännittäviä kisoja.

Nissan GT-R NISMO (76896) on haalinut faneja kaikkialta maailmasta, ja sillä on nimissään nopein drift-ennätys. Nyt kaikenikäiset fanit voivat luoda tästä autosta oman pienoismallin LEGO® rakennuspalikoista. Auto on LEGO® toivelahja huikeiden, rakennettavien pienoismallien ystäville. Aseta Nissan GT-R näytteille tai haasta muut autot kisaan! Hanki itsellesi oma Nissan GT-R NISMO -leluauto Nissan GT-R on jo puolen vuosisadan ajan ollut virittäjien, kuljettajien ja kisafanien suursuosikki. Nyt voit rakentaa LEGO® pienoismallin legendaarisesta GT-R NISMOsta. Tässä pienoismallissa on esikuvastaan tuttuja realistisia yksityiskohtia. Lelusetti sisältää myös Nissanin kilpa-asuun sonnustautuneen kuljettajan minihahmon. Kuljettajan voi asettaa ratin taakse hauskoihin ja vauhdikkaisiin kisaleikkeihin. Kisaleluja kilparatojen tähdiksi! Tammikuun 2020 uudet LEGO® Speed Champions pienoismallit ovat nyt 25 % suurempia ja entistä realistisempia. Settien parissa menopelien fanit voivat rakentaa pienoismalleja maailman kuuluisimmista autoista ja asettaa ne näytteille tai keksiä jännittäviä kisatarinoita.

• Harvinaislaatuinen tilaisuus omistaa legendaarisen Nissan GT-R NISMOn LEGO® pienoismalli, joka on täynnä autenttisia yksityiskohtia. Täydellinen lahja kaikille, jotka suhtautuvat intohimoisesti rakennusleluihin ja niillä kisaamiseen.
• Rakennettava Nissan GT-R NISMO ja yksi keräiltävä minihahmo Nissanin kisa-asussa. Tämä malliautosarja valloittaa sekä lapset että autofanit, inspiroi omatoimisiin leikkeihin ja kutsuu järjestämään kisoja ystävien kanssa.
• Rakenna tammikuun 2020 uutuus: Nissan GT-R NISMOn pienoismalli. Aseta se näytteille tai kilpaile sillä muita LEGO® Speed Champions autoja vastaan.
• Tämä 298-osainen Nissan GT-R NISMO -malliautosarja on mielenkiintoinen rakennushaaste kahdeksan vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka innostuvat kilpa-autolelujen rakentamisesta ja niillä leikkimisestä. Se on toiveiden lahja vuodenaikaan katsomatta.
• Nissan GT-R NISMO on 5 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä. Tammikuun 2020 kaikki uudet LEGO® Speed Champions autot ovat nyt 25 % suurempia, ja ne sisältävät entistä enemmän esikuvistaan tuttuja yksityiskohtia!
• Paristoja ei tarvita, joten hauskojen kisaleikkien ei tarvitse päättyä koskaan. Tämä toimintalelu on aina valmis kiitämään matkoihinsa ja valloittamaan radan!
• Tämä rakennussarja sisältää selkeät, yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla fanit voivat koota kilpa-autolelun haluamaansa tahtiin.
• LEGO® Speed Champions rakennuslelut edustavat maailman tunnetuimpia ja mielenkiintoisimpia pienoismalleja autofanien rakennettavaksi. Kilpa-autot näyttävät hyvältä koristeina, ja niillä voi järjestää jännittäviä kisoja muita autoja vastaan.
• LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
• LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO Speed Champions Nissan GT-R NISMO - 76896L
LEGO Speed Champions Nissan GT-R NISMO - 76896L
LEGO Speed Champions Nissan GT-R NISMO - 76896L
LEGO Speed Champions Nissan GT-R NISMO - 76896L
LEGO Speed Champions Nissan GT-R NISMO - 76896L
Seuraava tuote: 75895L LEGO Speed Champions 1974 Porsche 911 Turbo 3.0
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009