Eestin suurin LEGO-verkkokauppa
UUSI!

71361 LEGO Super Mario Hahmopakkaukset

€ 4.90
Varastossa
Ikäsuositus: 6+
Koostuu: 23
Mitat: 15*9,5*0,65
Koodi: 71361

 Fanit voivat keksiä ainutlaatuisia LEGO® Mario™ tasoja kymmenellä keräiltävällä leluhahmopakkauksella (71361). Jokainen pakkaus sisältää rakennettavan hahmon, jolla voi pelata LEGO Super Mario™ pelejä – hahmoihin sisältyvät Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin ja Peepa. Kaikkia hahmoja voi käyttää LEGO Mario hahmon sisältävän Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan (71360) kanssa. Niiden avulla peli yltyy entistäkin hauskempiin mittoihin.

Jänniä digitaalisia työkaluja
Jokainen pakkaus sisältää ohjeet, ja lisäohjeita löytyy myös ilmaisesta LEGO® Super Mario sovelluksesta. Se sisältää myös digitaalisia katselutyökaluja, jotka tekevät rakentamisesta entistä hauskempaa. Lisäksi sovellus on turvallinen paikka ideoiden jakamiseen. Se sisältää myös innostavia vinkkejä monenlaisiin hauskoihin ja luoviin rakennushetkiin ja leikkeihin.

Rajattomat mahdollisuudet
LEGO Super Mario lelusetit ovat mainioita lahjoja lapsille. Aloitusrata, laajennussarjat ja tehostuspakkaukset tuovat perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan, tarjoavat rajattomasti haasteita ja tukevat luovia ongelmanratkaisutaitoja.

Fanit voivat laajentaa LEGO® Super Mario™ maailmaansa hahmopakkauksilla (71361). Jokainen pakkaus sisältää hauskan, rakennettavan hahmon ja toimintapalikan, joilla voi toimia LEGO® Mario™ hahmon (ei mukana) kanssa.
Kerää ja rakenna 10 ainutlaatuista leluhahmoa LEGO® Super Mario™ peleihin: Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin ja Peepa.
Täydellistä leikkikokemusta varten tarvitaan Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360), joka sisältää LEGO® Mario™ hahmon. Kun LEGO Mario hyppää näiden hahmojen päälle ansaitakseen kolikoita, se reagoi eri tavoilla.
Keräiltävien leluhahmojen pakkaus on hauska syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Sen avulla LEGO® Super Mario™ aloitusrataa voi käyttää aivan uusilla tavoilla.
Lisää nämä hahmot Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan, järjestele rata uuteen uskoon ja yhdistä siihen LEGO® Super Mario™ laajennussettejä. Keksi ikiomia tehtäviä itsellesi tai kilpaile ystävien ja perheen kanssa.
Nämä hahmot eivät kaipaa paristoja – saat peliin lisää vauhtia, kun lisäät ne Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan. Jokainen pakkaus sisältää kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti.
Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää digitaaliset rakennusohjeet, hienoja katselutyökaluja, ideoita luoviin leikkeihin ja paljon muuta. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
Interaktiiviset LEGO® Super Mario™ lelusetit sopivat mainiosti omatoimisiin ja yhteisiin peleihin. Ne tuovat perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan ja sisältävät loputtomasti luovia haasteita laajennus- ja muutosmahdollisuuksineen.
LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä rakentajilta Supertähden voimia! Palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne sopivat yhteen täydellisesti ja helposti.
LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen LEGO lelun rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO Super Mario Hahmopakkaukset - 71361L
LEGO Super Mario Hahmopakkaukset - 71361L
LEGO Super Mario Hahmopakkaukset - 71361L
LEGO Super Mario Hahmopakkaukset - 71361L
LEGO Super Mario Hahmopakkaukset - 71361L
Seuraava tuote: 71377L LEGO Super Mario King Boo ja kummituspiha -laajennussarja
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009