Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

41253 LEGO® Trolls Lonesome Flatsin lauttaseikkailu

€ 39.90
Varastossa
Ikäsuositus: 4+
Koostuu: 159
Mitat: 19,1*35,4*7
Koodi: 41253

 TROLLS WORLD TOUR -elokuvan fanit ihastuvat tähän mahtavaan LEGO® TROLLS WORLD TOUR Lonesome Flatsin lauttaseikkailu (41253) leikkisettiin. Tämä LEGO® 4+ setti sisältää kelluvan lautan, lavan ja vankilan. Lapset oppivat rakentamaan hauskoissa merkeissä. Herätä tarina eloon kolmella Trolls-minihahmolla Mukana on kolme minihahmoa (mukaan lukien Poppy ja Branch ainutlaatuisissa maalaisasuissa ja Hickory-erikoisminihahmo) sekä tarvikkeita, joten leikit jatkuvat pitkään sen jälkeen, kun setti onrakennettu. Mitä lapset tekevät ensimmäiseksi? Tutkivatko he lauttaa, johon kuuluu säädettävä katos? Laittavatko he hahmot pyörähtelemään pyörivällä tanssilattialla? Leikkivätkö he Poppyn hiuksilla? Vai lukitsevatko he jonkin hahmoista vankilaan? Trolls-elokuvan inspiroimia luovia leikkejä Elokuvan innoittamana lapset voivat leikkiä luovia leikkejä näillä upeilla elokuva-aiheisilla Trolls-leluilla ja -minihahmoilla. LEGO® TROLLS WORLD TOUR on maailma täynnä jännittäviä leikkejä ja keräilyleluja, kuten elokuvista tuttuja Trolls-hahmoja ja soittimen kieliä.
Kelluvia leikkejä lautan, lavan, vankilan ja muiden tarvikkeiden parissa. Kannusta pienet Trolls-fanit leikkimään tuttuja kohtauksia TROLLS WORLD TOUR -elokuvasta, jossa Poppy esittelee popmusiikin countrymusiikin maailmalle.
Luoviin roolileikkeihin on helppo uppoutua tämän upean Trolls-leikkisetin parissa. Mukana on kolme minihahmoa, joiden avulla lapset voivat leikkiä tarinaa. Pakkaus sisältää myös paljon hiustarvikkeita ja mielikuvitusleikkeihin kannustavia ominaisuuksia.
Lapsista onhauska keksiä uusia juttuja, joita tämän upean setin parissa voi leikkiä. Pyörivästä tanssilattiasta, kelluvasta lautasta ja keräiltävästä soittimen kielestä riittää paljon huvia vielä kauan sen jälkeen, kun malli on rakennettu.
LEGO® 4+ setit tarjoavat lapsille hauskan tavan oppia rakentamaan. Tämä setti sopii erinomaisesti lapsille, jotka pitävät Poppy-leluista ja Trolls-elokuviin liittyvistä tavaroista. Ja tietenkin kaikille, jotka rakastavat luovia leikkejä lelulautalla!
Tämä söpö lelusetti (41253) on juuri sopivan kokoinen mielikuvitusleikkeihin ja tarinoiden kertomiseen. Lautta on 16 cm pitkä ja 8 cm leveä.
Leikit voivat alkaa heti, sillä tähän Trolls-leluun ei tarvita paristoja. Se on hieno juttu lapsille, jotka ottavat leikkiessään mielellään ohjat käsiinsä ja antavat mielikuvitukselleen siivet.
Pakkaus sisältää myös painetut ohjeet digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden lisäksi. Digitaaliset ohjeet löytyvät LEGO® Life sovelluksesta, ja ne tekevät setin rakentamisesta superhelppoa myös nuoremmille Trolls-faneille.
Lapset voivat leikkiä TROLLS WORLD TOUR -elokuvasta tuttuja jännittäviä kohtauksia jokaisen LEGO® TROLLS WORLD TOUR setin parissa. Tämä leikkisetti on loistava tapa tukea lasten luovuutta, sillä he pääsevät seikkailemaan Poppyn, Branchin ja heidän Trolls-ystäviensä kanssa.
Lasten leluissa laatu on ensisijaisen tärkeää. Siksi LEGO® rakennuspalikat testataan perusteellisesti, jotta ne täyttävät aina alan tiukimmat standardit.
LEGO® palikat käyvät läpi perusteelliset testit, joilla varmistetaan, että ne ovat aina turvallisia ja täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Seuraava tuote: 41254L LEGO® Trolls Volcano Rock Cityn konsertti
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009