Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

41255 LEGO® Trolls Pop-kylän juhlat

€ 59.90
Varastossa
Ikäsuositus: 6+
Koostuu: 380
Mitat: 26,2*38,2*7
Koodi: 41255

 Tämä hämmästyttävän yksityiskohtainen, upea LEGO® TROLLS WORLD TOUR Pop-kylän juhlat (41255) ja Trolls-puumaja on rakennussetti, joka avaa Trolls-faneille oven mielikuvitusleikkien maailmaan. Superupean puun oksista riippuu kaksi majaa: yksi säihkyville LEGO® Trolls sarjan erikoishahmoille Guy Diamondille ja Tiny Diamondille ja toinen Cooperille. Tilaa on myös valinnaiselle kolmannelle majalle – Poppyn majalle (41251). Leiki DreamWorksin uudesta Trolls-elokuvasta tuttuja kohtauksia Tässä Trolls-leikkimajassa on paljon puuhaa lapsille. Siinä on paljon interaktiivisia ominaisuuksia ja tarvikkeita, joiden avulla lapsista on hauska keksiä omia tarinoita. Leikit kulkevat kätevästi mukana, sillä Trolls-majat voi sulkea ja ottaa matkaan! Fantasialeluja roolileikkeihin Jos etsit luovia lahjoja tai söpöjä leluja lapsille, jotka pitävät Trolls-elokuvista, valitse LEGO® TROLLS WORLD TOUR rakennussetit. Jokaisessa setissä on painetut ohjeet ja sovelluksen kautta käytettävät Instructions PLUS -ohjeet, jotka auttavat lapsia rakentamisessa.
Seuraa, miten lasten mielikuvitus nousee lentoon tämän TROLLS WORLD TOUR -elokuvan innoittaman vauhdikkaan puumajaleikkisetin (41255) parissa.
Mukana on viisi Trolls-minihahmoa, mukaan lukien erikoishahmot Guy Diamond ja Tiny Diamond, joten leikit voivat alkaa heti. Lapset voivat nauttia hauskasta rakennushaasteesta ja keksiä sitten Trolls-hahmoilleen koko joukon seikkailuja.
Ripusta kaksi majaa puuhun tai sulje ne ja ota leikit mukaan matkoille! Lapset voivat lisätä puuhun kolmanneksi Poppyn majan (41251) ja syventyä uuden Trolls-elokuvan innostamiin leikkeihin.
Setissä on paljon tarvikkeita ja ominaisuuksia, joten se sopii hyvin joululahjaksi. Joten jos etsit luovia Trolls-aiheisia lahjoja tai söpöjä leluja kuusi vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, tämä on hyvä valinta.
Trolls-puumajalelu on 22 cm korkea, ja se näyttää todella vaikuttavalta valmiiksi rakennettuna. Ovelaa on se, että 11 cm korkeat majat voi irrottaa ja ottaa mukaan matkoille.
Pop-kylän juhlissa ei tarvita paristoja! Lapset tarvitsevat tämän mallin rakentamiseen vain intoa mielikuvitusleikkeihin. Keksi omia Trolls-tarinoita tai leiki uudesta Trolls-elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksia.
Haluatko antaa nuoremmillekin rakentajille mahtavamman rakennuskokemuksen? Se onnistuu digitaalisilla Instructions PLUS -ohjeilla! Niissä on helppokäyttöisiä tiloja, kuten zoomaus, kierto ja haamutila – digitaaliajan LEGO® rakentamista!
Anna Trolls-faneille mahdollisuus leikkiä suosikkihahmoillaan Trolls-elokuvasta tuttuja kohtauksia mielikuvituksellisten LEGO® TROLLS WORLD TOUR lelurakennussettien avulla.
LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit ja omat laatuvaatimuksemme jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta.
The LEGO® Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja varmistaakseen, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit, jotta sinä voit olla varma siitä, että lelu on turvallinen lapsellesi.

Seuraava tuote: 41250L LEGO® Trolls Teknoriutan tanssibileet
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009