Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

41252 LEGO® Trolls Poppyn kuumailmapalloseikkailu

€ 39.90€ 44.90
Varastossa
Ikäsuositus: 6+
Koostuu: 250
Mitat: 28*26*5,5
Koodi: 41252

 Katso, miten lasten mielikuvitus saa siivet, kun he lähtevät mahtavaan seikkailuun Trolls-suosikkiensa kanssa LEGO® TROLLS WORLD TOUR Poppyn kuumailmapalloseikkailu (42152) setin parissa. Trolls-minihahmojen, erilaisten ominaisuuksien ja tarvikkeiden parissa lapset voivat leikkiä kohtauksia elokuvasta – tai keksiä omia. Hieno tarina ja upeita Trolls-hahmoja Tämä leikkiajoneuvosetti sisältää kolme minihahmoa (sekä Mr. Dinklesin), joten hauskat leikit voivat alkaa heti. Mukana on kartta ja kiikari suunnistamista varten ja lepattavia sydämiä, joiden paikkaa voi vaihtaa. Lapsista on hauska ohjata palloa Symphonyvilleä kohti – aivan kuten Poppy, Branch ja kaverit tekivät elokuvassa! Keräilyleluja DreamWorksin Trolls-elokuvan faneille LEGO® TROLLS WORLD TOUR avaa oven luovien leikkien maailmaan DreamWorksin Trolls-elokuvien faneille. Nämä lasten rakennussetit sisältävät keräiltäviä lelutarvikkeita, kuten hienoja irrotettavia Trolls-hahmojen hiuksia. Trolls-maailma herää eloon! Instructions PLUS -ohjeiden interaktiiviset näyttötyökalut tekevät tämän pinkin kuumailmapallolelun rakentamisesta entistä hauskempaa.
Pinkki kuumailmapallolelu, joka sopii täydellisesti kaikille Trolls-faneille. Sisältää paljon ominaisuuksia ja innostaa lapset leikkimään TROLLS WORLD TOUR -elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksiaan ja loputtomia roolileikkiseikkailuja.
Setissä on kolme Trolls-minihahmoa (Poppy, Branch ja erikoishahmo Biggie (ja Mr. Dinkles)), joten leikit voivat alkaa heti. Mukana on Trolls-teeman innostamia bonusjuttuja, joten hauskanpito jatkuu myös mallin rakentamisen jälkeen.
Paljon puuhaa lapsille! Muuta pallon asentoa lepattavien sydänten avulla, leiki minihahmoilla (ja Trolls-hahmojen hiuksilla!) ja etsi siten keräiltävä soittimen kieli, joka on kätketty metronomiin.
Luova lahja kannustaa kuusi vuotta täyttäneet Trolls-fanit mielikuvitusleikkeihin. Tämä tammikuun 2020 uutuutena saatava LEGO® setti sopii hyvin lahjaksi kaikille, jotka pitävät kulkuneuvoilla ja Trolls-hahmoilla leikkimisestä.
Tämä söpö Trolls-aiheinen lahja pojille ja tytöille (41252) on juuri sopivan kokoinen hauskoihin roolileikkeihin. Kuumailmapallo on 22 cm korkea, 17 cm pitkä ja 13 cm leveä.
Paristoja ei tarvita! Tämä Trolls-elokuvan inspiroima lelu saa voimansa lasten mielikuvituksesta, joten paristoja ei tarvita.
Digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet löytyvät ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta. Niiden avulla lapset pääsevät nauttimaan uudesta rakennuskokemuksesta ja oppivat rakentamaan mallinsa interaktiivisia näyttötyökaluja käyttäen.
Lapset voivat leikkiä TROLLS WORLD TOUR -elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksiaan jokaisen LEGO® TROLLS WORLD TOUR elokuvalelusetin parissa. Nämä lelut kannustavat luoviin leikkeihin, jotka tulvivat seikkailuja!
The LEGO® Group suhtautuu laatuun vakavasti, joten jokainen lasten LEGO® rakennussarja täyttää alan tiukimmat standardit. Näin on ollut vuodesta 1958 lähtien.
Uuden LEGO® lahjan valinnassa turvallisuus on tärkeintä. The LEGO Group testaa kaikki palikat ja osat varmistaakseen, että lasten kaikki rakennussetit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

Seuraava tuote: 41253L LEGO® Trolls Lonesome Flatsin lauttaseikkailu
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009