Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

41251 LEGO® Trolls Poppyn maja

€ 22.90
Varastossa
Ikäsuositus: 4+
Koostuu: 103
Mitat: 19,1*26,2*6,1
Koodi: 41251

 Poppya ja Trolls-elokuvia rakastavat lapset ihastuvat tähän LEGO® TROLLS WORLD TOUR Poppyn maja (41251) settiin. Hauskat hetket eivät lopu kesken, kun pienet Trolls-fanit liittyvät Poppyn seuraksi matkalle. Lapset voivat auttaa Poppya käymään suihkussa, laittaa hänen hiuksensa ja etsiä aarrekarttaa. Tämä LEGO® 4+ setti on hauska tapa tutustua palikoilla rakentamiseen, ja se kannustaa aina uusiin mielikuvitusleikkeihin. Matkalle mukaan – Trolls-maja ja Poppy-minihahmo Poppyn maja avautuu ja sulkeutuu käteväksi matkaleluksi, joka huolehtii lasten viihdyttämisestä matkoilla ja sopii upeaksi lahjaksi lapsille, jotka innostuvat taskukokoisista leluista. Keräilyleluja Trolls-faneille Tammikuun 2020 uutuudet, LEGO® TROLLS WORLD TOUR lelut, avaavat luovan leikin maailman Trolls-elokuvien faneille. Lapsista on hauska rakentaa suloisia lelusettejä ja leikkiä niillä sitten suosikkielokuvansa musikaalisia kohtauksia. Fantasiaolentoja, keräiltäviä tarvikkeita ja interaktiivisia Trolls-hahmojen hiuksia – nämä lasten rakennuslelusarjat herättävät Trolls-maailman eloon.
Tutustuta pienet Trolls-fanit musiikin ja seikkailujen maailmaan. LEGO® TROLLS WORLD TOUR Poppyn maja (41251) setin parissa lapset voivat leikkiä elokuvan kohtauksia. Kun söpön lelun sulkee, se kulkee helposti mukana.
Poppyn maja sisältää paljon ominaisuuksia ja tarvikkeita, jotta lapset voivat päästää mielikuvituksensa villiin lentoon ja keksiä Poppylle uusia seikkailuja. Leiki Poppyn hiuksilla tai keinu huopakukassa – leikit jatkuvat loputtomiin.
Yhdistä Poppyn maja LEGO® TROLLS WORLDTOUR Pop-kylän juhlat (41255) rakennussarjaan, jossa Poppyn majan voi kiinnittää ison puun latvaan.
Etsitkö Trolls-tuotteita joululahjaksi? Tämä on hyvä valinta! LEGO® 4+ setit tarjoavat lapsille hauskan tavan oppia rakentamaan. Helpot rakennusvaiheet kasvattavat lasten itseluottamusta.
Tämä Trolls-maja on juuri sopivan kokoinen hauskoja matkaleikkejä varten. Suljettuna lelu on 11 cm korkea, 9 cm pitkä ja 9 cm leveä.
Tähän Trolls-hahmo Poppyn leluun ei tarvita paristoja. Se on hieno juttu, koska kaikkihan me tiedämme, että Trollsit saavat energiansa haleista, sateenkaarista ja kuppikakuista – eivät paristoista!
Helppo rakentaa! Tarjoa pienille rakentajille upea onnistumisen ja itsenäisyyden tunne digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa, ja niillä lapset rakentavat tämän mallin hetkessä ammattilaisen ottein.
Jokainen LEGO® TROLLS WORLD TOUR setti tarjoaa lapsille mahdollisuuden leikkiä suosikkikohtauksiaan TROLLS WORLD TOUR -elokuvasta. Se on hieno tapa oppia leikkimällä ja kehittää lasten mielikuvitusta.
Korkeasta laadustaan tunnetut LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit ja omat laatukriteerimme, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta.
Ovatko ne turvallisia? Ilman muuta! The LEGO® Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja varmistaakseen, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009