Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

41250 LEGO® Trolls Teknoriutan tanssibileet

€ 29.90
Varastossa
Ikäsuositus: 5+
Koostuu: 173
Mitat: 19,1*26,2*6,1
Koodi: 41250

 Musiikkihenkinen vedenalainen seikkailu Trolls-faneille! Lapsista on hauska leikkiä elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksiaan LEGO® TROLLS WORLD TOUR Teknoriutan tanssibileiden (41250) parissa. Kannusta lasta rakentamaan dj:n koppi ja lava ja asettamaan merenneidon sydämenmuotoiselle riutalle pyörähtelemään. Mukana on myös hieno huopasydän ja liukumäki merenneidon ja hänen mustekalakaverinsa iloksi. Keräilyleluja ja luovia lahjoja Tunnetko lapsen, joka rakastaa mielikuvitusleikkejä? Tämä Trolls-setti on erinomainen lahja. Ja kaikki Trolls-hahmoja tai merenneitoja rakastavat lapset ihastuvat LEGO® merenneitominihahmoon. Avaa ovi mielikuvitusleikkien maailmaan Lapsista on hauska rakentaa tämä hieno setti ja leikkiä sitten suosikkikohtauksiaan TROLLS WORLD TOUR -tarinasta. Nämä lasten rakennussetit sisältävät keräiltäviä lelutarvikkeita, hahmoja ja hauskoja hiuskoristeita, ja ne herättävät Trolls-hahmojen maailman eloon. Pakkaus sisältää myös Trolls-hahmojen irtohiuksia, joihin lapset voivat lisätä söpöjä koristeita. Lapset voivat hyödyntää myös Instructions PLUS -ohjeiden hauskoja zoomaus- ja kiertotyökaluja.
Luova lahja kaikille Trolls-hahmojen faneille, jotka haluavat leikkiä DreamWorksin TROLLS WORLD TOUR -elokuvasta tuttuja musikaalikohtauksia. Tämä lelu sisältää paljon tarvikkeita, jotka kannustavat hauskoihin leikkeihin, kun setti on rakennettu.
Pakkaus sisältää ainutlaatuisen Trolls-merenneitokeräilyhahmon ja mustekalalelun, jotka kutsuvat lapset leikkimään TROLLS WORLD TOUR -elokuvasta tuttuja vedenalaisia kohtauksia ja osallistumaan Teknoriutan tanssibileisiin.
Kaiuttimet, välähteleviä valoja, tanssilattia ja dj:n koppi: tämä upea setti tarjoaa lapsille paljon puuhaa. Pyörähtele tanssilattialla, laske liukumäestä ja etsi sitten keräiltävä soittimen kieli – aivan kuten elokuvassa.
Etsitkö Trolls-leikkisettejä joululahjaksi? Tämä setti (41250) on loistava vaihtoehto! Setti on luovien lasten toivelahja ja se sopii etenkin viisi vuotta täyttäneille Trolls-faneille – tai kaikille, jotka rakastavat merenneitoja.
Dj-koppi on 8 cm pitkä, 3 cm korkea ja 3 cm leveä. Tämä vedenalainen leikkisetti on kätevän kokoinen luoviin leikkeihin.
Leikit voivat alkaa heti, koska tähän Trolls-leikkisettiin ei tarvita paristoja. Hyviä uutisia Trolls-faneille, jotka kertovat tarinoita mielellään mielikuvituksen voimalla – ei paristojen voimalla!
Nyt nuoremmatkin rakentajat pääsevät nauttimaan itsenäisistä rakennuskokemuksista ja onnistumisen ilosta digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne löytyvät ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta.
Jokainen lasten LEGO® TROLLSWORLD TOUR rakennussarja kannustaa lapsia leikkimään DreamWorksin TROLLS WORLD TOUR -elokuvasta tuttuja kohtauksia. Ne saavat luovuuden täyteen kukkaan.
LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä omat laatukriteerimme. Näin varmistamme, että palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
The LEGO® Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja varmistaakseen, että netäyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Seuraava tuote: 41251L LEGO® Trolls Poppyn maja
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009