Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

41254 LEGO® Trolls Volcano Rock Cityn konsertti

€ 49.90
Varastossa
Ikäsuositus: 6+
Koostuu: 387
Mitat: 26,2*28,2*7,6
Koodi: 41254

 Tämä upea LEGO® TROLLS WORLD TOUR Volcano Rock Cityn konsertti (41254) on lelu, joka herättää Trolls-fanien musiikkimaailmaan eloon. Mukana on kolme minihahmoa, joten leikit voivat alkaa heti. Lapsista on hauska auttaa Poppya laittautumaan ja sovittamaan erilaisia hiuskoristeita, kun hän valmistautuu kohtaamaan kuningatar Barbin hurjassa rockmusiikkitaistelussa. Sitten lapset voivat asettaa Poppyn ja Barbin pyöriville jalustoille ja leikkiä elokuvasta tuttuja dramaattisia musiikkikohtauksia. Trolls-konserttilava – lelu täynnä hienoja ominaisuuksia Lapset uppoutuvat mielikuvitusleikkeihin vielä kauan sen jälkeen, kun tämä Trolls-elokuvalelusetti on rakennettu. Tutustu liikutettaviin huopasiipiin, pyöriviin jalustoihin ja backstagella tarjottaviin naposteltaviin. Lapsista on hauska etsiä keräiltävä soittimen kieli ja asettaa se lyyraan – yhdessä muiden muista LEGO® TROLLS WORLD TOUR seteistä kerättyjen kielien kanssa. Luovia leikkejä lapsille, joka pitävät Trolls-elokuviin perustuvista leluista LEGO® TROLLS WORLD TOUR avaa DreamWorksin Trolls-elokuvien faneille oven leikkien maailmaan. Jokaisessa setissä on painetut ohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla kaikkein pienimmätkin nauttivat rakentamisesta.
Mahtava rockmusiikkiaiheinen lelu hauskoihin rakennusleikkeihin nuorille Trolls-faneille! Lapsista on hauska leikkiä musiikkikohtauksia Trolls World Tour -elokuvasta. Setti tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia roolileikkeihin pitkään sen jälkeen, kun lelumalli on rakennettu.
Mukana on kolme minihahmoa, mukaan lukien Barb-erikoisminihahmo. Lapset voivat leikkiä Trolls-hahmoillaan, kun he tutkivat setin monia ominaisuuksia. Setti sopii erinomaisesti luovista leikeistä innostuville lapsille.
Tämän setin vallaton hauskuus perustuu pieniin yksityiskohtiin! Poppylla ja Branchilla on erityiset rockhenkiset asut, Trolls-hahmojen hiuksiin voi kiinnittää koristeita ja setissä on kaksi keräiltävää lelusoittimen kieltä lyyraan.
Luovia rakennusleikkejä kuusi vuotta täyttäneille lapsille. Setissä (41254) on kolme keräiltävää Trolls-minihahmoa, ja se sopii hyvin joululahjaksi kaikille Trolls-elokuvaleluista pitäville.
Lava on 17 cm korkea, 22 cm pitkä ja 11 cm leveä. Tämä setti on juuri sopivan kokoinen roolileikkeihin yksin tai ystävien kanssa. Se näyttää hyvältä myös näytteille asetettuna.
Kuka tarvitsee paristoja, kun on mielikuvituksen voimaa? Tässä upeassa LEGO® Trolls lelussa ei tarvita paristoja. Kuinka hieno uutinen luoville lapsille, jotka ovat innokkaita aloittamaan.
Painettujen ohjeiden lisäksi settiin voi ladata digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. Löydät ohjeet ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta. Niiden avulla tämän setin rakentaminen luonnistuu helposti myös nuoremmilta rakentajilta.
Jokaisen LEGO® TROLLS WORLD TOUR setin parissa voi leikkiä DreamWorksin Trolls World Tour -elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksia. Setit sisältävät paljon ominaisuuksia ja tarvikkeita ja avaavat lapsille oven roolileikkien ja tarinoiden kertomisen maailmaan.
LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit. Ne käyvät läpi perusteelliset laatutestit, jotta ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
Testattua turvallisuutta? Totta kai! The LEGO® Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja varmistaakseen, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Seuraava tuote: 41255L LEGO® Trolls Pop-kylän juhlat
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009