LEGO® Star Wars™ herättää henkiin suosikkialuksiasi ja hahmojasi, jotka ovat tuttuja erinomaisesta Star Wars -saagasta!

LEGO Star Wars on LEGO-rakennussarja, joka on saanut inspiraationsa tunnetusta "Star Wars" -elokuvasarjasta. Tämä sarja tarjoaa mahdollisuuden rakentaa erilaisia avaruusaluksia, avaruushävittäjiä, kohtauksia ja hahmojen malleja "Star Wars" -universumista käyttämällä LEGO-palikoita. Sarjasta löytyy ikonisia kulkuneuvoja kuten Millennium Falcon, X-wing tai TIE Fighter sekä kohtauksia ja hahmoja eri "Star Wars" -elokuvista.

LEGO Star Wars -rakennussarjat antavat faneille mahdollisuuden kerätä ja luoda kohtauksia heidän suosikkielokuvistaan tai nauttia luovasta ajasta rakentamalla omia fantasiamaailmojaan. Sarjassa voi olla myös minifiguureja, jotka esittävät "Star Wars" -elokuvien hahmoja, kuten Luke Skywalker, Darth Vader, Leia Organa ja muita. Lisäksi LEGO Star Wars -sarjassa on suurempia sarjoja, jotka esittävät yksityiskohtaisia elokuvakohtauksia tai suurikokoisia kulkuneuvoja.

Tämä sarja tarjoaa faneille mahdollisuuden uppoutua "Star Wars" -universumiin, kehittää luovuuttaan sekä rakentaa ja kerätä erilaisia LEGO-versioita heidän suosikkisagastaan.