76155 LEGO Super Heroes Arishemin varjossa

6 elokuvasta tuttua minihahmoa Marvel Studiosin ikuisten toimintaan!

Ei ole vielä arvosteluja
| Kirjaudu sisään
€ 79.99

Varastossa

Varoitus! Tukehtumisvaara. Pienet osat.
Varoitus! Tukehtumisvaara. Pienet osat.

Koe Marvel Studiosin Eternals-elokuvan hauskimmat sisällöt yhdessä mahtavassa LEGO® lelusetissä. Arishemin varjossa (76155) tuo yhteen 4 ikuista, deviaanin ja celestiaalin supersankarien yhteenotossa, josta lapset eivät saa tarpeekseen.Leiki Marvelin elokuvista tuttuja toimintaseikkailujaLasten on autettava 4 ikuista taistelussa deviaanilepakkoa vastaan Ikuisilla on mahtavia voimia: Ajak on ainoa, joka pystyy kommunikoimaan voimakkaiden avaruusolentojen, celestiaalien, kanssa. Sersi muuttaa materiaa miksi haluaa. Ikariksella on yli-inhimillisiä voimia, ja Kingo voi räjäyttää maasta lähtöisin olevaa energiaa. Setti sisältää myös eri asentoihin asetettavan celestiaalin hahmon, joka voi pitää ikuisen minihahmoa kädessään. Ja jos etsit minihahmojen fanille sopivaa lahjaa, ainoastaan tämä upea LEGO lelusetti sisältää Ajakin ja Kingon minihahmot!Marvel Studiosin Ikuiset-lelusetitLEGO Marvel Ikuiset sarjan rakennussarjat ovat ainutlaatuisia lelusettejä, joiden siistit hahmot innostavat lapsetmielikuvitusseikkailuiden ja hauskojen roolileikkien loputtomaan maailmaan.

  • Tämä LEGO® Marvel Ikuiset Arishemin varjossa (76155) lelusetti tuo Marvel-elokuvan toiminnan pienten supersankarien ulottuville. Lapset pääsevät auttamaan 4 ikuista taisteluissa ilkeää deviaania vastaan.
  • Mukana on 4 ikuisten supersankariminihahmoa: Ikaris, Sersi ja ainoastaan tästä setistä löytyvät Ajak ja Kingo. Mukana on myös deviaanin hahmo, eri asentoihin asetettava celestiaali, jonka rintaan syttyy valo, ja 2 tikaria, 1 miekka, 2 minipyssyä ja leikkuuterä.
  • Lapset tarvitsevat kaikkia supersankarikykyjään, kun ilkeä deviaani hyökkää 4 johtavan ikuisen kimppuun. Kaikkivoipainen celestiaali on riittävän iso pitelemään ikuista kädessään – tässä voi käydä miten vain!
  • Etsitkö hienoa syntymäpäivä- tai joululahjaa 7 vuotta täyttäneelle lapselle? Kaikki nuoret supersankarit ihastuvat tähän LEGO® Marvel lelusettiin, jossa on keräiltäviä minihahmoja ja suurikokoisia eri asentoihin asetettavia olentoja. Setti kutsuu loputtomaan toimintaan.
  • Tämä LEGO® Marvel Ikuiset Arishemin varjossa lelusetti sisältää 30 cm korkean celestiaalin hahmon. Lapset pääsevät suoraan supersankaritoimintaan, ja lelu näyttää hyvältä myös lasten oman huoneen koristeena.
  • Mukana on paristot valopalikkaa varten, joten nuoret supersankarit pääsevät suoraan rakentelun ja kekseliäiden roolileikkien pariin heti pakkauksen avattuaan.
  • Selkeiden ohjeiden avulla lapset nauttivat rakentamisesta. Kun Ikuiset-supersankarisetti on valmis, mielikuvitusleikit voivat alkaa.
  • Tämän setin voi yhdistää muihin LEGO® MarvelIkuiset sarjan setteihin, jolloin mielikuvitusleikit laajenevat entisestään.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat standardit, joten osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennussarja täyttää tiukat turvallisuus- ja laatustandardit.