• Adults welcome

42131 LEGO Technic Sovelluksella ohjattava Cat® D11 ‑puskutraktori

Rakenna itsellesi rakennustyömaiden ikoni

Ei ole vielä arvosteluja
| Kirjaudu sisään
€ 499.90

Varastossa

Varoitus! Tukehtumisvaara. Pienet osat.
Varoitus! Tukehtumisvaara. Pienet osat.

Juhlista rakennusmaailman sankaria ja rakenna suurimman Cat®-puskutraktorin pienoismalli tämän LEGO® Technic Sovelluksella ohjattava Cat® D11 puskutraktori (42131) setin avulla. Suuren setin parissa aikuiset voivat viettää ikiomaa laatuaikaa mieluisan puuhan parissa. Oikeiden Cat®-puskutraktorien tavoin tämäkin malli rakennetaan moduuliosista. LEGO fanit ihastuvat lokakuun 2021 uutuutena saatavaan LEGO osaan – suureen telaketjuun, jota voi kiristää ja löysätä. Ja rakentaminen on vasta alkua! Mallissa on paljon aitoja yksityiskohtia ja toimintoja, joten tutkittavaa riittää.

Ota puskutraktori hallintaasi

Ohjaa tehokasta työkonetta CONTROL+-sovelluksella ja tutustu sen toimintoihin. Aja ja ohjaa konetta sovelluksen avulla. Sovelluksen kautta voit käyttää realistisia liikkeitä puskulevyn nostamiseen, laskemiseen ja kallistamiseen sekä repijän ja tikkaiden nostamiseen ja laskemiseen.

Tutki tekniikkaa

Rakennettavat LEGO Technic pienoismallit sisältävät realistisia liikkeitä ja mekanismeja, jotka tutustuttavat LEGO rakentajat tekniikan käsitteisiin helposti lähestyttävällä ja aidolla tavalla.

  • Rakenna paljon yksityiskohtia sisältävä upean työmaa-ajoneuvon pienoismalli LEGO® Technic Sovelluksella ohjattava Cat® D11 puskutraktori 42131 rakennussetin avulla. Valtava setti on suunnattu aikuisille.
  • Nauti palkitsevasta rakennuselämyksestä ja tutustu valmiin mallin lukuisiin yksityiskohtiin ja toimintoihin. Tutustu lokakuun 2021 uutuutena saatavaan LEGO® telaketjuosaan, jonka ansiosta puskutraktori liikkuu esikuvansa tavoin.
  • Ohjaa puskutraktoria CONTROL+-sovelluksella. Herätä puskutraktorin pienoismalli eloon ajamalla ja ohjaamalla sitä, nostamalla, laskemalla ja kallistamalla puskulevyä tai nostamalla ja laskemalla repijä ja tikkaat.  
  • Etsitkö upeaa lahjaa itsellesi tai Cat®-puskutraktorien ja muiden upeiden ajoneuvojen faneille? Tämä vaikuttava työmaa-ajoneuvosetti on hieno lahjaidea.
  • Tämä Cat®-pienoismalli on 26 cm korkea, 57 cm pitkä ja 37 cm leveä.
  • Malliin tarvitaan 6 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen). Setissä on myös 2 moottoria nr 15, 2 isoa L-moottoria ja 1 hub.
  • Tämä Cat®-pienoismalli sisältää pikkutarkkoja yksityiskohtia aidosta esikuvastaan sekä aidot värit ja grafiikat, joihin Cat®-fanit ihastuvat.
  • LEGO® Technic maailma on täynnä edistyksellisiä rakennettavia pienoismalleja LEGO faneille, jotka etsivät mukaansatempaavaa rakennushaastetta.
  • LEGO® Technic osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan varmistaa, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.