Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

31104 LEGO Creator Purilaismonsteriauto

€ 44.90€ 59.90
Varastossa
Ikäsuositus: 8+
Koostuu: 499
Mitat: 26,2*38,2*7,05
Koodi: 31104

Klotsipoe garantii - kõik tellimused komplekteeritakse hiljemalt tellimusele järgneval tööpäeval. Pakkide kohalejõudmine vastavalt valitud transpordimeetodile!

Kenelle maistuisi hampurilainen? Kiipeä kokoontaitettavia portaita purilaismonsteriautoon ja tarjoa LEGO® kansalaisille heidän suosikkiherkkuaan! Autossa on suuret pyörät ja hyvä jousitus, joilla ylität esteet ja löydät mukavan paikan rannalla. Levitä pöydät ja tuolit, kiipeä monsteriautoon ja aloita kokkaus. Rakenna seuraavaksi ketterä maastoauto, tehokas vetotraktori tai mitä ikinä haluat!

Tarjoa maukkaita hampurilaisia hauskasta purilaismonsteriautosta, josta voi rakentaa muitakin malleja!

Nuoret kokit voivat valmistaa hampurilaisia LEGO® Creator 3-in-1 Purilaismonsteriautossa tai muuttaa sen maastoautoksi tai vetotraktoriksi.

Nuoret kokit kartuttavat rakennuskokemustaan tämän LEGO® Creator 3-in-1 Purilaismonsteriauto (31104) setin parissa. Lapset pääsevät kokeilemaan taitojaan ruokarekan yrittäjänä tällä ainutlaatuisella ajoneuvolla, joka on täynnä palikoista tehtyjä yksityiskohtia. Autossa on mm. jättimäinen hampurilainen katolla, kokoontaitettavat portaat ja koira. Luova vapaus LEGO® Creator 3-in-1 setti sisältää kolme erilaista hauskaa rakennus- ja leikkikokemusta. Lapset voivat rakentaa purilaismonsteriauton, muuttaa sen maastoautoksi tai vetotraktoriksi tai päästää luovuutensa irti ja tehdä mitä haluavat. Makea rakennuslelu innostaa mielikuvitusleikkiin ja on loistava joulu- tai syntymäpäivälahja lapselle. Sisältää ainutlaatuisia malleja LEGO® Creator 3-in-1 sarjat sisältävät lapsille suunniteltuja, yksityiskohtaisia ja realistisia malleja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin. Mallit tarjoavat loputtomasti rakennus- ja leikkimahdollisuuksia ja ruokkivat kaikenikäisten lasten luovuutta. Hauskat setit voi antaa lahjaksi milloin vain.

• Innosta lapsia luovaan roolileikkiin setillä, jossa on nämä kolme mallia: LEGO® Creator 3-in-1 Purilaismonsteriauto (31104) toimivalla jousituksella, maastoauto ja vetotraktori, kaksi minihahmoa ja koira.
• Mitä kokkailet? Lasten rakennustaidot kehittyvät, kun he tarjoilevat hampurilaisia purilaismonsteriautosta, tutkivat maailmaa maastoautolla, vetävät raskaita kuormia traktorilla tai luovat jotain täysin uutta.
• Tämä lelu sisältää kolme rakennusvaihtoehtoa yhdessä pakkauksessa. Malleilla voi leikkiä erikseen tai ne voi yhdistää muihin LEGO® setteihin. Lasten rakennustaidot kehittyvät jokaisella rakennuskerralla.
• Mielikuvitusleikin ystävät ihastuvat tähän settiin. Purilaismonsteriautossa on valtavat pyörät, toimiva jousitus, kokoontaitettavat portaat ja jättimäinen palikoista rakennettu hampurilainen katolla. Se on loistava lahja 8 vuotta täyttäneille lapsille.
• Yksityiskohtainen ja valmiina hupiin! Purilaismonsteriauto on yli 19 cm korkea, 17 cm pitkä ja 11 cm leveä. Tämän mahtavan toimintalelun koko riittää maksikoon pikaruokaseikkailuihin.
• Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja kannustavat heitä keksimään uusia tarinoita.
• Avaa pakkaus, ja leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella.
• Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen sujuu nopeasti. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy mielikuvitusta kutkuttavien, hauskojen, luovien tehtävien parissa.
• Tarjoa lapsille loputtomia leikkimahdollisuuksia LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämän hauskan ruokarekkasetin parissa lapsi saa käyttää luovuuttaan ja mielikuvitustaan keksiessään uusia tarinoita.
• LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
• The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. 

LEGO Creator Purilaismonsteriauto - 31104L
LEGO Creator Purilaismonsteriauto - 31104L
LEGO Creator Purilaismonsteriauto - 31104L
LEGO Creator Purilaismonsteriauto - 31104L
LEGO Creator Purilaismonsteriauto - 31104L
Seuraava tuote: 31119L LEGO Creator Maailmanpyörä
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009