Eestin suurin LEGO-verkkokauppa

31103 LEGO Creator Rakettiauto

€ 29.90
Varastossa
Ikäsuositus: 7+
Koostuu: 198
Mitat: 19,1*26,2*6,1
Koodi: 31103

Klotsipoe garantii - kõik tellimused komplekteeritakse hiljemalt tellimusele järgneval tööpäeval. Pakkide kohalejõudmine vastavalt valitud transpordimeetodile!

 Kokeile millaiseen vauhtiin tämä huippunopea rakettiauto yltää! Käynnistä suihkumoottori ja ihastele ulos singahtavia liekkejä, vapauta jarru ja anna palaa! Muunna rakettiauto maastoautoksi kuoppaisille vuoristoteille tai mönkijäksi hauskalle rantaretkelle. Tai päästä mielikuvituksesi vauhtiin ja rakenna jotain täysin uutta. Laita turvavyö kiinni, sillä tämä uskomaton 3-in-1 sarja on pullollaan aitoa vauhdin hurmaa!

Vauhdikasta hupia uudelleenrakennettavalla rakettiautolelulla!

Nuoret kuormurifanit voivat rakentaa LEGO® Creator 3-in-1 Rakettiauton ja kilpailla sillä autiomaassa ennen kuin se rakennetaan uudelleen maastoautoksi tai mönkijäksi.

Kiihdytä nuorten kuormurifanien mielikuvitus täyteen vauhtiin LEGO® Creator 3-in-1 Rakettiauto (31103) setillä. Lapsista on hienoa kokeilla rajoja tällä rakennussetillä, johon kuuluu vihreä-valkoinen avolava-auto, jossa on takana rakettimoottori, imusarja ja säädettävä spoileri. Yllin kyllin luovaa jännitystä ja toimintaa LEGO® Creator 3-in-1 setti sisältää kolme erilaista rakennus- ja leikkikokemusta. Lapset voivat rakentaa rakettiauton, muuttaa sen maastoautoksi tai mönkijäksi tai päästää luovuutensa täyteen vauhtiin ja rakentaa jotain aivan uutta. Rakettiautossa ja maastoautossa on tilaa minihahmolle (ei sisälly). Tämä mahtava rakennuslelu innostaa mielikuvitusleikkiin ja on varma valinta lahjaksi kuin lahjaksi. Kaikille tutut mallit ja realistiset toiminnot LEGO® Creator 3-in-1 sarjat sisältävät lapsille suunniteltuja, yksityiskohtaisia ja realistisia malleja. Luovuuteen kannustavien mallien parissa rakennus- ja leikkimahdollisuudet eivät lopu kesken. Hauskat ja vauhdikkaat setit ovat myös loistavia joulu- tai syntymäpäivälahjoja.

• Tue lasten mielikuvitusroolileikkiä jännittävällä setillä, jossa on kolme mallia: rakettiauto, maastoauto ja mönkijä. Mahtava lahja lapsille, sillä leikit voi rakentaa loputtomasti uudella tavalla.
• Seikkailu odottaa! Lapset voivat kehittää rakennustaitojaan uusilla tavoilla rikkoessaan äänivallin Creator 3-in-1 rakettiautolla (31103), kalutessaan kivikkoja maastoautolla ja mönkijällä tai rakentaessaan mitä haluavat.
• Setti sisältää kolme rakennusvaihtoehtoa, joten lapset voivat luoda erilaisia leluajoneuvoja, joilla voi leikkiä erikseen tai jotka voi yhdistää muihin LEGO® setteihin. Leikki kehittää lasten rakennustaitoja ja luovuutta.
• Makeiden ajoneuvojen ja luovan rakentamisen ystävät ihastuvat tähän mahtavaan settiin. Rakettikäyttöisen avolavan, väkivahvan maastoauton ja vikkelän mönkijän sisältävä pakkaus on loistava lahja 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
• Yksityiskohtainen malli on suunniteltu täyteen toimintaan. Rakettiauto on 8 cm korkea, 22 cm pitkä ja 7 cm leveä, eli sopivan pieni mukaan otettavaksi ja tarpeeksi suuri minihahmolle (ei sisälly toimitukseen).
• Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
• Leikki voi alkaa, kun pakkaus on avattu. Lapset rakentavat malleja, muuttavat ne muunlaisiksi leluiksi tai luovat ikiomia versioita.
• Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen on helppoa. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen rakennustehtävien parissa.
• Ilahduta lapsia loputtomilla leikkimahdollisuuksilla LEGO® Creator 3-in-1 settien parissa. Tämän hauskan leikkisetin parissa lapset saavat käyttää luovuuttaan ja mielikuvitustaan keksiessään uusia tarinoita.
• LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
• The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO Creator Rakettiauto - 31103L
LEGO Creator Rakettiauto - 31103L
LEGO Creator Rakettiauto - 31103L
LEGO Creator Rakettiauto - 31103L
LEGO Creator Rakettiauto - 31103L
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009