Eestin suurin LEGO-verkkokauppa
UUSI!

75279 LEGO® Star Wars™ joulukalenteri 2020

€ 34.90
Varastossa
Ikäsuositus: 6+
Koostuu: 311
Mitat: 38,2*26,2*7,1
Koodi: 75279

 Vuoden 2020 LEGO® Star Wars™ joulukalenteri (75279) on monipuolinen rakennussetti, joka sisältää hauskan yllätyksen jokaiselle joulunodotuspäivälle. 24 luukun takana on Star Wars LEGO minihahmo, LEGO hahmo, rakennettava avaruusalus, ajoneuvo tai sarjasta tuttu paikka. Kalenteriin on kätketty koodi, jolla saat käyttöösi vauhdikasta Star Wars: The Skywalker Saga -pelisisältöä. Helppo rakentaa, loputtomasti hupia Kalenterissa on kuusi LEGO minihahmoa ja kuusi LEGO hahmoa, esim. Darth Vader jouluisessa villapaidassaan ja D-O juhlahatussaan. Mukana on myös avattava leikkialusta, jossa on jouluvalaistu Millennium Falcon – ja mielikuvitusleikit voivat alkaa. Joulukalenterin 12 rakennettavaan miniatyyrimalliin kuuluvat mm. Anakinin rakettireki, tasavallan risteilijä ja Darth Vaderin linna. Upeita lahjaideoita The LEGO Group on luonut legendaarisesta Star Wars™ -universumista tuttuja tähtilaivoja, kulkuneuvoja, paikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. Suositut LEGO Star Wars -rakennuslelut ovat loistavia joululahjaideoita kaikenikäisille.
Tuo jouluiloa LEGO® Star Wars™ joulukalenterilla (75279), jossa kunkin luukun takaa paljastuu rakennettavia hahmoja, ajoneuvoja ja sarjasta tuttuja paikkoja. Kalenteriin on kätketty koodi, jolla saat käyttöösi vauhdikasta Star Wars: The Skywalker Saga -pelisisältöä.
Mukana kuusi LEGO® minihahmoa ja kuusi LEGO hahmoa, kuten Poe Dameron ja Darth Vader jouluisessa villapaidassaan ja punanenäinen Tauntaun. Joulukalenteriin sisältyy myös avattava Millennium Falcon -aiheinen leikkialusta roolileikkeihin.
Kalenterissa on myös 12 rakennettavaa miniatyyrilelua, kuten Millennium Falcon, A-Wing-hävittäjä, TIE-hävittäjä, X-Wing-hävittäjä, droidien ohjausalus, Anakinin rakettireki ja Darth Vaderin linna. Ne saavat lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin joulua odotellessa.
Joulukalenteri on 311-osainen rakennussetti, jolla yllätät 7 vuotta täyttäneiden lasten joulukuun. Hahmoja ja rakennettavia pienoismalleja voi käyttää luovaan leikkiin myös muiden LEGO® Star Wars™ settien kanssa.
Vuoden 2020 LEGO® Star Wars™ joulukalenteri vangitsee katseet juhlavana koristeena aina, kun käynnissä ei ole seremoniallinen luukunavaus tai vauhdikas seikkailu.
LEGO® Star Wars™ joulukalenterin keräilylelut rakennetaan LEGO palikoista ja ne toimivat lasten mielikuvituksella – paristoja ei tarvita. Galaktiset seikkailut eivät pääty koskaan!
Onko lapsesi noviisi LEGO® rakentamisen parissa? Ei hätää. Star Wars™ -joulukalenteri sisältää piirustuksen, jossa näkyy kunkin lelun jokaisen palikan oikea paikka. Myös aloittelijat voivat rakentaa aidon jedin itseluottamuksella!
LEGO® Star Wars™ rakennussetit sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) saagasta tuttujen seikkailujen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden keksimiseen. Rakennusmallit ovat suosittuja keräilykohteita ja keräävät katseet myös näytteillä.
LEGO® palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme, että nesopivat yhteen täydellisesti ja helposti.
LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että tämä upea Star Wars™ -joulukalenteri täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

LEGO® Star Wars™ joulukalenteri 2020 - 75279L
LEGO® Star Wars™ joulukalenteri 2020 - 75279L
LEGO® Star Wars™ joulukalenteri 2020 - 75279L
LEGO® Star Wars™ joulukalenteri 2020 - 75279L
LEGO® Star Wars™ joulukalenteri 2020 - 75279L
LEGO® Star Wars™ joulukalenteri 2020 - 75279L
Seuraava tuote: 75981L LEGO® Harry Potter™ joulukalenteri 2020
Palikkapuoti.fi | Infolevi OÜ | Vuodesta 2009